TayyarYasa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Evet arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi. Herkesin yorumunu almak istiyorum.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.584 Makaleler 3 Çözümler 66 28 Mart 2023 #2 Hangi konuda? Artı 0 Eksi
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 28 Mart 2023 #3 TayyarYasa dedi: Evet arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi. Herkesin yorumunu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de SSD hocam. HDD'ler hem yavaş ve mekanik,darbe alırsa bitiyor. SSD mekanik olmadığı için uzun yıllar içinde veri saklayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
TayyarYasa dedi: Evet arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi. Herkesin yorumunu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de SSD hocam. HDD'ler hem yavaş ve mekanik,darbe alırsa bitiyor. SSD mekanik olmadığı için uzun yıllar içinde veri saklayabilirsiniz.
KS KS TayyarYasa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #4 Andar Han dedi: Hangi konuda? Genişletmek için tıkla... Kanka yanii steamden oyun yüklerim falan filan (laptop için) Artı 0 Eksi
Andar Han dedi: Hangi konuda? Genişletmek için tıkla... Kanka yanii steamden oyun yüklerim falan filan (laptop için)
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.584 Makaleler 3 Çözümler 66 28 Mart 2023 #5 @TayyarYasa o zaman, dahili SSD. Depolama gibi niyetiniz varsa, harici tercih edilebilir. Artı 0 Eksi
KS KS TayyarYasa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #6 Andar Han dedi: @TayyarYasa o zaman dahili SSD. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağolun bende aynı fikirdeydim Artı 0 Eksi
Andar Han dedi: @TayyarYasa o zaman dahili SSD. Genişletmek için tıkla... tamamdır sağolun bende aynı fikirdeydim
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 28 Mart 2023 #7 TayyarYasa dedi: tamamdır sağolun bende aynı fikirdeydim Genişletmek için tıkla... Bütçe yetiyorsa her türlü dahilli SSD, isterseniz harddisk kutusu alıp SSD'yi harici olarakta kullanabilirsiniz bu arada. Artı 0 Eksi
TayyarYasa dedi: tamamdır sağolun bende aynı fikirdeydim Genişletmek için tıkla... Bütçe yetiyorsa her türlü dahilli SSD, isterseniz harddisk kutusu alıp SSD'yi harici olarakta kullanabilirsiniz bu arada.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.488 Çözümler 89 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #8 TayyarYasa dedi: Evet arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi. Herkesin yorumunu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe sorunu olmadığı takdirde elbette her zaman SSD almakta yarar var. Ancak bütçe konusunda ve büyük depolamaya ihtiyaç varsa HDD alınabilir. Artı 0 Eksi
TayyarYasa dedi: Evet arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi. Herkesin yorumunu almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe sorunu olmadığı takdirde elbette her zaman SSD almakta yarar var. Ancak bütçe konusunda ve büyük depolamaya ihtiyaç varsa HDD alınabilir.