New World sona erdi

Açık dünyada dolaşıp, muhteşem grafikler eşliğinde, istediğin yerde odun kesip,taş kırıp, deri yüzüp sonra bunu markette gerçek oyunculara satabileceğin bir oyun yok maalesef bunun dışında...

Oyuncular, Global imza kampanyası başlattı..Amazonu vazgeçirmek için

Son düzenleme:
Açık dünyada dolaşıp, muhteşem grafikler eşliğinde, istediğin yerde odun kesip, taş kırıp, deri yüzüp sonra bunu markette gerçek oyunculara satabileceğin bir oyun yok maalesef bunun dışında...

Oyuncular, Global imza kampanyası başlattı. Amazon'u vazgeçirmek için

Link var mı bizde katılalım

Açık dünyada dolaşıp, muhteşem grafikler eşliğinde, istediğin yerde odun kesip, taş kırıp, deri yüzüp sonra bunu markette gerçek oyunculara satabileceğin bir oyun yok maalesef bunun dışında...

Daha iyisi var sevgili forumdaşım, WoW oyna 🙂 piyasada sırtını yaslayıp verdiğin paranın hakkını sonuna kadar alarak oynayabileceğin tartışmasız tek MMO. İçeriği sonsuz, haritası devasa, taş gibi PvE sunuyor, PvP'si de gayet keyifli ve aktif, yüzlerce kozmetik ve binek var, P2W yok, toxic tipler yok / çok nadir ( geneli Türk maalesef ).
Daha geçen günlerde New World ile ilgili konu açmıştım alınır mı diye, bazı arkadaşlar alınmaz diyordu, yine de istek listemde tutmaya devam ettim güzel bir indirim olursa değerlendiririm, farklı bir MMO deneyelim diye arkadaşla alacaktık ama buraya kadarmış maalesef. İlk çıktığı vakitler ücretsiz bir deneme vermişlerdi birkaç günlük, o zaman yaklaşık 10-12 saat kadar oynamıştım, fena değildi. Keşke başka bir firmaya devretseler de oyunun fişini çekmeseler. Yüzlerce saat emek veren, para yatıranlara yazık oldu.

Daha iyisi var sevgili forumdaşım, WoW oyna 🙂 piyasada sırtını yaslayıp verdiğin paranın hakkını sonuna kadar alarak oynayabileceğin tartışmasız tek MMO. İçeriği sonsuz, haritası devasa, taş gibi PvE sunuyor, PvP'si de gayet keyifli ve aktif, yüzlerce kozmetik ve binek var, P2W yok, toxic tipler yok / çok nadir ( geneli Türk maalesef ).
Daha geçen günlerde New World ile ilgili konu açmıştım alınır mı diye, bazı arkadaşlar alınmaz diyordu, yine de istek listemde tutmaya devam ettim güzel bir indirim olursa değerlendiririm, farklı bir MMO deneyelim diye arkadaşla alacaktık ama buraya kadarmış maalesef. İlk çıktığı vakitler ücretsiz bir deneme vermişlerdi birkaç günlük, o zaman yaklaşık 10-12 saat kadar oynamıştım, fena değildi. Keşke başka bir firmaya devretseler de oyunun fişini çekmeseler. Yüzlerce saat emek veren, para yatıranlara yazık oldu.

O arkadas bana Gold farmer gibi geldi ya. Knight Online da bunlara marti donerci filan diyorlar, tek amaclari oyun icinde para kasip TL'ye cevirmek, icerigin bir olayi yok. Zaten bak oyunu overken hiç combat sistemi iyi, PvE si iyi filan dememis, 'istediğin yerde odun kesip, taş kırıp, deri yüzüp sonra bunu markette gerçek oyunculara satabileceğin bir oyun yok' sadece farm yapip bunu oyunculara satmayi ovmus.

Oyun sektörü kötü durumda, o kadar saat emek ver, o kadar yatırım yap, güncelleme getir, oyuncu çek ve sonra oyun kapatılıyor. Şaka gibi, nerede onca emek, nerede yatırılan paraların iadesi? Çoğu kişi Battle Pass bile aldı, oyun içi öğelere harcama yaptı ve en önemlisi saatlerini bu oyuna gömdü. Kısaca Online tabanlı oyunlardan bir şey olmaz, anca para nereden kazanabilirim o derdinde. Yapımcılar, Amazon gözümden düştü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı