Harici dosyada CSS çalışmıyor

Salih335

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Koduma harici dosyada CSS ekleyince çalışmıyor. Zorin OS kullanıyorum.

Kod:
<!Doctype html>
<Html lang="en">
<Head>
<Meta charset="utf-8">
<Meta name="viewport" content="width = device-width, initial-scale=1.0">
<title>index</title>
<Link rel="stylesheet" href="./style.css">

Not:Yazım hatası yok ve dosyalar aynı klasörde.

Son düzenleme:
Hocam buraya yazarken site düzeltmiş. Kodda öyle değil.
Tarayıcı ön belleği kalmış olabilir Ctrl + Shift + R kullanarak sayfa yenileme yapın.

css dosyası içerisinde hata varsa dosyayı yüklemeyebilir. ( /* {} gibi hatalar)

Sayfayı incelerken tarayıcıdan F12 ile konsolu açıp ağ sekmesine gidin ve style.css yüklenmiş mi herhangi bir hata varmı buradan kontrol edin.

Büyük küçük harf duyarlılığını ve html ile aynı konumda olduğunu zaten biliyor ve uyguluyorsunuz.

Hocam f12 ile chrome konsoluna göz attım. Konsolda şöyle yazıyor:
Failed to load resource: net::ERR_FILE_NOT_FOUND
@Myk61

Son düzenleme:
style.css'yi görmüyor. Belirtilen konumda bulamıyor.

siz style.css dosyasını doğruca tarayıcıya sürüklediğinizde adres çubuğunda görünen yol nedir?

Yerel sunucu kullanmanızda sorunu ortadan kaldırabilir. http://localhost/deneme/style.css şeklinde yükleme yaparak sorunu çözebilir.

İyi günler hocam. Sorunu hala çözemedim. Farklı tarayıcıdan girsemde sorun hala aynı.

Ekran Görüntüsü - 2024-11-10 15-23-47.png

Bu hatayı sadece ZorinOS'umda alıyorum. Windows 11 de böyle bir sorun yok.

@Myk61
@Reend hocam siz anlar mısınız bu işten?

Son düzenleme:
İyi günler hocam. Sorunu hala çözemedim. Farklı tarayıcıdan girsemde sorun hala aynı.

Eki Görüntüle 2348824

Bu hatayı sadece ZorinOS'umda alıyorum. Windows 11 de böyle bir sorun yok.

@Myk61
@Reend hocam siz anlar mısınız bu işten?
Linux'un dosya sistemi farklı olduğu için bu hatayı alıyorsunuzdur belki. CSS Dosyanız nerdeki ./style.css şeklinde yazıyorsunuz? Ya style.css ile html dosyanızı aynı klasöre alıp style.css şeklinde yazın ya da css dosyanızın yolunu kopyalayıp href kısmına yapıştırın.

Linux'un dosya sistemi farklı olduğu için bu hatayı alıyorsunuzdur belki. CSS Dosyanız nerdeki ./style.css şeklinde yazıyorsunuz? Ya style.css ile html dosyanızı aynı klasöre alıp style.css şeklinde yazın ya da css dosyanızın yolunu kopyalayıp href kısmına yapıştırın.
Hocam günaydın. Size bir video atacağım. Belki ben bir malımdır ve bir şeyleri yanlış yapıyordumdur :D @Reend

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, Sorunu çözdüm.
Chrome yi ZorinOS un mağazasından kurmuştum. Chrome yi kaldırıp kendi sitesinden kurdum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı