Ona nasıl bakacağım?
İşlemcim 105 dereceye kadar çıkıyor, ekran kartım ise 90 larda.Tam tersine dahili olan ekran kartı daha güçsüz ve dahili GPU olduğundan normal RAM'i de kullanıyor yani daha kötü olması lazım. Aklıma tek gelen harici GPU ile daha fazla işlemci kullanımı olacağından ısınmadan işlemci hızını düşürüyor olması.
Daha önce de sordum. Özellikleri nedir? Harici için hangi sürücü kurulu? Görev Yöneticisi üzerinden de bakabilirsiniz.
Görev yöneticisine girin performansa tıklayın RAM kaç bakın.
tamamdırHiç APU kullanmadım. @Yener K. hocama sorun.
Tam modeli 7670M, tamam attığınız linkden indireyim.Windows Update yanlış sürücü yükleyebilir. Sıcaklık değerleri yüksek. Bakım yapın derim. Mevcut olan AMD sürücüsünü DDU ile kaldırın ve linkteki Crimson sürücüyü yükleyip deneyin. HD 7600M sürücüleri genelde aynı olur. Tam modelini bilmiyorsanız attığımı yükleyebilirsiniz.
https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7610mRehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
İşlemcim 105 dereceye kadar çıkıyor, ekran kartım ise 90'larda.
Görev yöneticisinde ekran kartım gözükmüyor.
Eki Görüntüle 1110560
Görev yöneticisinde ekran karıtnın gözükmesi için wddm 2.0 olması lazım.
Tamamdır. Zaten aynı sürücü gözüküyor.tamamdır
Tam modeli 7670M, tamam attığınız linkden indireyim.
Tamamdır. Zaten aynı sürücü gözüküyor.
Maalesef daha güncel sürücüsü yok. Bu da sebebi olabilir.Ben indirmiştim attıgınız linkten ama FPS hala aynıydı (20-25) FPS![]()
Tamamdır. Zaten aynı sürücü gözüküyor.
Güvenli modda başlattım ancak DDU'yu kurduğum halde açamıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.