Harici Ekran kartı takma yöntemi

The10thDoctor

Hectopat
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Meslek
Time Lord
Benim bir arkadaşım var, dizüstü bilgisayar kullanıyor ama ekran kartı yetersiz geldiği için ekran kartı takacak. Bu videodaki yöntem işe yarar mı? Başka yöntemler var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki daha güvenilir yöntemler var mı?

Benim bir arkadaşım var, dizüstü bilgisayar kullanıyor ama ekran kartı yetersiz geldiği için ekran kartı takacak. Bu videodaki yöntem işe yarar mı? Başka yöntemler var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam pek sağlıklı bir çözüm değil, bende aynı duruma düştüm. Dizüstümü satıp masaüstüne geçtim. İçim rahat :).Arkadaşınıza da tavsiyem aynıdır.

Peki laptoplara uygun ekran kartları var mı? Bellekler gibi mesela onların lapoplara özel sürümleri var bununda öyle bir şeyi var mı?
Öyle bir şey olsa bile laptop ekran kartını besleyemez. Bu işler için üretilmiş laptoplar var fakat bunlarda denemek sağlıklı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı