Harici ekran kartımı devreye sokamıyorum

Hamza Er

Hectopat
Daha fazla  
Bundan 2 yıl önce 2012 yazın da bir laptop aldım Bimeks'ten. Ama laptopu aldığımdan beri ekran kartı devreye girmiyor tabii o zamanlar da toyum bir şey bilmiyoruz. Laptopu hiç tamire götürmedim, içini açıp temizlemedim. 2 yıl geçmesine rağmen 1 çizik bile yok, güzel kullandım. Bundan 1-2 ay önce anladım ki bu adamlar yedirmiş bozuk laptopu. Garantisi geçeli 1-2 ay oldu. Sormak istediğim, gidip versem sorun çıkarırlar mı? "garantisi geçti yahu" derler mi? Yapabileceğim başka bir şey yok mu?

Not: Optimus özelliği yok, Windows 7 ve Windows 8'de de aynı çalışmıyor. CS 1.6 bile arada kasarak oynuyor, driver güncelle falan demeyin, yapabileceğim her şeyi yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVDIA kontrol panelinden yüksek performanslı grafik kartı seçeneğini seçtiniz mi?
Ayrıca kullandığınız leptopbun marka ve modeli nedir?
Harici ekran kartı barındırdığından emin misiniz? Bir de biz bakalım.

Keşke insanlarda "saçmada" olsa bir öneride bulunabilseydi açtığım konuya. Herkes kolay konulara akın akın yorum yazıyor ,ufak bir zor sorunda bakmadan geçiyorlar. Bende bu yüzden kendimi düşünüyorum.

Kendini düşünerek hata yapmışsın. Burada birçok insan var, gereksiz konu açılmasını önlemek için bir zahmet çözümünü yazabilirdin. Konu zaten yetkililer tarafından kilitlenir, sana mı düştü derdi tasası? o_O

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00