Harici Ekran Kartını Oyunlara Tanıtamama Sorunu

yavuz selim şen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba beyler bayanlar. Size şimdiden söyleyeyim, sakın ve sakın AMD Crimson indir yüksek performansa al falan demeyin. Ama anlayanlar yardım etsin. Bende iki tane ekran kartı var laptop. Ama millette biri Intel, diğeri AMD, Nvidia falan olur. Bende ise ikisi de AMD lanet olsun böyle bilgisayara. Ne yaptım ne ettim yapamadım. Ama sakın şuna gir yüksek performansa al, BIOS'a gir Sweatchable Graphics Fix yap falan deyip konuyu uzatmayın. Sistemim;

İşlemci: AMD Radeon A8 7410
Kullanmak istediğim ekran kartı: AMD Radeon R5 M430
Dahili ekran kartım: AMD Radeon R5 Graphics
RAM: 8GB RAM
Başka istemezsiniz artık BIOS sürümü Rev 5.0 başka istemeyin. Garantiye götürsem olur mu? Bakın sakın konuyu uzatmayın sakın zaten sinirliyim bu konuda. 3 tane konu açtım hepsi sistem bilgilerini ver yüksek performansa al dedi cevap da yazamadım. Lütfen ve lütfen bunu sadece yapanlar yazsın diğerleri yazmasın. Zaten en büyük saçmalık 2 tane ekran kartı olması hadi anladı m güç tasarrufu yapar ama ben yapmak istemiyorum kardeşim. İnşallah çözüm bulunur lütfen gereksiz şey yazmayın lütfen önemle söylüyorum. Nedeni değişik şeyler yazmıyorsunuz. Bazıları bataryayı çıkar devreye girer diyor yani benim sorunu harici ekran kartını oyunlara tanıtma. Oynadığım oyunlar.
Zula, CS:GO, Minecraft, GTA 5
Direkt konuya girin cevap falan yazamıyorum zaten. Soru sormadan çözün sorunu lütfen. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı