Harici ekran kartlı APU sistemin macOS verimi nasıl olur?

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bu aralar macOS çok popüler.

Ben de giderek ısındım. Eskiden pek sevmezdim. Bir aralar M1 almayı bile planlıyordum taksitle. Şimdi 17.000 TL.
Her neyse.

Benim işlemcim Ryzen 3 3200G. Vega 8 desteklemiyor.

Benim sorum şu, 500 TL'ye ucuz sıfır veya ikinci el ekran kartı alsak, MacOS'ten verim alabilir miyiz?
Örneğin Photoshop kullanmak, Eclipse, Xcode, Unity 3D kullanırken sorun çıkartır mı?
Xcode dışında diğer saydığım uygulamalar Windows 10'da güzel çalışıyor Vega 8 ile.

Eclipse hakkında bilgim yok. Photoshop daha çok işlemci ve RAM yiyor olması lazım, en azından Windows'ta öyle. Unity 3D ise coding aşamasında sorun olmasa da 500 TL bandındaki bir kartta biraz üzebilir. Deneyimlemiş birisi daha net bir fikir sunar tabii. Ancak her ne kadar APU'ya bir dGPU takıp kurulumu yapsanız da, ses olarak sıkıntı yaşayacağınızı belirteyim.

Eclipse hakkında bilgim yok. Photoshop daha çok işlemci ve RAM yiyor olması lazım, en azından Windows'ta öyle. Unity 3D ise coding aşamasında sorun olmasa da 500 TL bandındaki bir kartta biraz üzebilir. Deneyimlemiş birisi daha net bir fikir sunar tabii. Ancak her ne kadar APU'ya bir dGPU takıp kurulumu yapsanız da, ses olarak sıkıntı yaşayacağınızı belirteyim.
En iyisi Windows 10'da takılayım o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı