Merhaba, bugün 1000MBPS'ye geçtim. Elimde eski anakarta sahip bir PC var maalesef 1000MBPS desteklemiyor. Harici Ethernet kartları ile 1000MBPS alabilir miyim? Eğer alabilirsem hangi Ethernet kartını almalıyım? Teşekkürler.
Esonic H61QMBL Sata Ddr3 1600MHz Usb 2.0 Vga Hdmi Ses Lan 989P Mobil 2.3 Gen Anakart ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.
TP-Link olan iyidir fakat USB Type-C, USB Type A dönüştürücü ile kullanman lazım anakartında Type-C girişi olmadığı için. Diğer marka ise direkt USB-A. Markayı ilk defa gördüm ama alıp test edip olmadı iade de edebilirsin.
Ekleme: Anakartında USB 3.0 portu yok. Gbps alman adaptörlerle de pek mümkün görünmüyor.
TP-Link olan iyidir fakat USB Type-C, USB Type A dönüştürücü ile kullanman lazım anakartında Type-C girişi olmadığı için. Diğer marka ise direkt USB-A. Markayı ilk defa gördüm ama alıp test edip olmadı iade de edebilirsin.
Ekleme: Anakartında USB 3.0 portu yok. Gbps alman adaptörlerle de pek mümkün görünmüyor.
TP-Link olan iyidir fakat USB Type-C, USB Type-A dönüştürücü ile kullanman lazım anakartında Type-C girişi olmadığı için. Diğer marka ise direkt USB-a. Markayı ilk defa gördüm ama alıp test edip olmadı iade de edebilirsin.
En ucuz TP-Link TL-UE300 USB 3.0 to Ethernet Dönüştürücü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-UE300 USB 3.0 to Ethernet Dönüştürücü özelliklerini incele, 524,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Yabancı forumlarda en cok onerilen bu, lakin bu da o kadar iyi degil. 80-90 civarını 400-450'ye cıkarıyormus.