Harici harddisk bilgisayarımda gözükmüyor

yakari

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Mezun ama işsiz güçsüz.
Arkadaşlar merhabalar bu arka arkaya ikinci konum oluyor ama sorunumu bir türlü çözemedim. Seagate marka 500 GB harici harddiskim var daha doğrusu vardı. Bilgisayara takınca aygıt görme sesi çıkıyor ama bilgisayarıma girdiğimde de çıkmıyor. Yani içindeki dosyalara erişemiyorum. İçerisinde üniversite ödevlerim tezlerim vardı bunları kurtarsam yeterli benim için. Bir yolu var mı görmenin veya içindekileri kurtarmanın. Recep abi yardımcı olursan çok mutlu olurum. Herkese teşekkürler :)

Başka bir pc'de denedin mi ? belki bilgisayarından da kaynaklanıyor olabilir :)

Evet denedim dostum ama yok ondada görmedi. Birde şöyle bir şey oluyor taktığım bilgisayarda kasma oluyor yani bilgisayarıma girmiyor donuyor. Hariciyi çıkartır çıkartmaz açılıyor kendine geliyor. Bir anlam veremedim.

- - - Güncellendi - - -

https://www.technopat.net/forum/ssd...zulan-harici-hard-diskten-veri-kurtarmak.html

İçerisinde üniversite ödevlerim tezlerim vardı bunları kurtarsam yeterli benim için. Cevap ubuntu live cd veya hiren's live cd kurtarmayı deneyin.

Nasıl yani dostum tam anlayamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı