halilatn20 Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Eski bilgisayarımın harddiskini hariciye dönüştürdüm. 3 diske bölündü, fakat sisteme ayrılan diskin içindeki dosyalarımı görüntüleyemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar, Eski bilgisayarımın harddiskini hariciye dönüştürdüm. 3 diske bölündü, fakat sisteme ayrılan diskin içindeki dosyalarımı görüntüleyemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #2 Muhtemelen windowsun şifreliydi. Sebebi o olabilir. Daha önce ben de denemiştim. Farklı bir bilgisayara taktıysan dosyalar görüntülenmeyebiliyor. Artı 0 Eksi
Muhtemelen windowsun şifreliydi. Sebebi o olabilir. Daha önce ben de denemiştim. Farklı bir bilgisayara taktıysan dosyalar görüntülenmeyebiliyor.
KS KS halilatn20 Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #3 Ainnt dedi: Muhtemelen windowsun şifreliydi. Sebebi o olabilir. Daha önce ben de denemiştim. Farklı bir bilgisayara taktıysan dosyalar görüntülenmeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl görüntülenecek Artı 0 Eksi
Ainnt dedi: Muhtemelen windowsun şifreliydi. Sebebi o olabilir. Daha önce ben de denemiştim. Farklı bir bilgisayara taktıysan dosyalar görüntülenmeyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl görüntülenecek
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #4 halilatn20 dedi: Peki nasıl görüntülenecek Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarına takıp şifreyi kaldırabilirsin eğer mevcutsa. Artı 0 Eksi
halilatn20 dedi: Peki nasıl görüntülenecek Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarına takıp şifreyi kaldırabilirsin eğer mevcutsa.
KS KS halilatn20 Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #5 Ainnt dedi: Eski bilgisayarına takıp şifreyi kaldırabilirsin eğer mevcut Genişletmek için tıkla... Eski pc maalesef yok hocam Artı 0 Eksi
Ainnt dedi: Eski bilgisayarına takıp şifreyi kaldırabilirsin eğer mevcut Genişletmek için tıkla... Eski pc maalesef yok hocam