Harici HDD parametre hatası

Dual kor

Hectopat
Daha fazla  
Bende 240GB'lik bir SSD var ve yerim yetmediği için bir HDD kabı aldım(önceden HDD takılıydı)ve programlarımı, oyunlarımı rahatlıkla harici HDD'yi takıp oynuyordum.
Sonra beklenen o an geldi. HDD'yi taktığımda böyle bir ekran ve tıkladığımda bazen explorer.exe donuyor. Bazen de basınca parametre hatası alıyorum. Bad sector varsa bunu formatsız kurtarma yapmadan düzeltebilir miyim? Önemli bilgilerim vardı.

bitlocker.JPG

Bende 240GB'lik bir SSD var ve yerim yetmediği için bir HDD kabı aldım(önceden HDD takılıydı)ve programlarımı, oyunlarımı rahatlıkla harici HDD'yi takıp oynuyordum.
Sonra beklenen o an geldi. HDD'yi taktığımda böyle bir ekran ve tıkladığımda bazen explorer.exe donuyor. Bazen de basınca parametre hatası alıyorum. Bad sector varsa bunu formatsız kurtarma yapmadan düzeltebilir miyim? Önemli bilgilerim vardı.

Eki Görüntüle 609693
HDD'yi usb ile bağlayan aparatı kullanıp bir bakar mısın?

low level formatta veri kaybı olurmu
Benim bildiğim burada unknown dosya biçimi gösteriyor. Format atmadan dosya biçimini NTFS'ye tekrar çevirebilir miyiz?

Dosya Ekleri

• hdd1.JPG
    hdd1.JPG
    72,4 KB · Görüntüleme: 92
İşe yarar mı? Bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı