Merhaba. Ben harici ekranimdan BIOS ve boot menü görmek istiyorum fakat ekran kırık olduğu için göremiyorum.
Harici ekranımı nasıl laptopun3 ana ekrani yapabilirim?
Yazılımsal olarak yapamayabilirsiniz, ancak anakart'tan laptop'unuzun kırık olan ekranının kablosunu sökerek sadece harici monitörü görmesini sağlayabilirsiniz.
Yazılımsal olarak yapamayabilirsiniz, ancak Anakart'tan laptop'unuzun kırık olan ekranının kablosunu sökerek sadece harici monitörü görmesini sağlayabilirsiniz.
Bilmem hocam benim ekran kırık olmadığı için denemedim ekran komple işlevsiz ise direk menteşelerini filan sökün sonuçta mobil bir cihaz değil artık sadece alt tarafı kalsın laptopun, ana ekran olur mu öyle bir fikrim yok ama deneyerek öğrenilecek bir şey.
Yazılımsal olarak yapamayabilirsiniz, ancak Anakart'tan laptop'unuzun kırık olan ekranının kablosunu sökerek sadece harici monitörü görmesini sağlayabilirsiniz.
Hocam laptopunuzun içini açıp pini söküceksiniz menteşeleride sökerseniz laptopun kırık ekranı kalmaz sadece altı kalır eğer laptopların içini çok bilmiyorsanız çok kurcalamayın bence bir tamirciye gidip yaptırabilirsiniz ama ne kadar olur bilmiyorum fiyat olarak.