Harici Notebook Ekran Kartı

• Konuyu başlatan umut51
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 5.518
Sorun şu ki artık laptoplarda ExpressCard yuvası yok.

Malesef, özellikle yeni budget yani uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlar hiç bir genişleme ve güçlendirme olanağı sunmuyorlar. Oysa benim eski işimde kullandığım çok eski Lenovo laptop Expresscard yuvasına ve genişleme imkanlarına sahipti.

Benim gibi 4 yıllık bilgisayar :) sahipleri kullanabilirler ancak bu aleti o zaman.
PM3N_ver1.2_1S.jpg
ExpressCard yuvası olmayanlar için bunu (Sanırım wifi kartlarının yanındaki slota takılıyor.) yapmışlar; fakat kullanışlı değil tabiki. Bence USB 3.0 bağlantılı olanını üretebilirler.
Benim gibi 4 yıllık bilgisayar :) sahipleri kullanabilirler ancak bu aleti o zaman.

Bazen bir fikir olarak ortaya atılıp kaybolan teknolojiler oluyor...
Bu teknoloji eski ama yaygın değil. :(
Bu adamı (Umut51) seviyorum yahu. Bilgisine ve anlatımına hayranım. Bazen kıskandığım bile oluyor. Anlatımında bile bir bilim adamı edası var.
Önemli olan teknolojiyi takip etmektir. Teknoloji takibi de eskiyeni atmak değil, neler yapılabilir olayıdır.

Bu adamı (Umut51) seviyorum yahu. Bilgisine ve anlatımına hayranım. Bazen kıskandığım bile oluyor. Anlatımında bile bir bilim adamı edası var.
Önemli olan teknolojiyi takip etmektir. Teknoloji takibi de eskiyeni atmak değil, neler yapılabilir olayıdır.
Yoğun övgülerinizden dolayı teşekkür ederim. :) YAMYAM olmaya çalışıyoruz. :) Layık olabiliyorsan YAMYAMlığa ne mutlu bana. :)

PM3N_ver1.2_1S.jpg
ExpressCard yuvası olmayanlar için bunu (Sanırım wifi kartlarının yanındaki slota takılıyor.) yapmışlar; fakat kullanışlı değil tabiki. Bence USB 3.0 bağlantılı olanını üretebilirler.

ExpressCard yuvasını unutmuştum aklıma bu konu ile aklıma geldi :D

Her Notebook'a uymayacağı için sorun çıkartabilir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı