Harici SSD veya HDD ile oyun oynanabilir mi?

kajufindik3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
Laptopta 512 GB SSD var ve yetersiz kalıyor.
Arttırmak için içindeki SSD'yi değiştirmem gerekiyor sanırsam başka SSD veya HDD slotu yok.
1TB SSD fiyatları en aşağı 2000TL.
Bende harici SSD veya HDD almaya yöneldim bu yüzden, bu harici SSD veya HDD ile oyun oynayabilir miyim laptopta takılıyken?
Oyunda gecikme falan olur mu?

Onun dışında harici SSD ile HDD arasında çok fark var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Laptopta 512 GB SSD var ve yetersiz kalıyor.
Arttırmak için içindeki SSD'yi değiştirmem gerekiyor sanırsam başka SSD veya HDD slotu yok.
1TB SSD fiyatları en aşağı 2000TL.
Bende harici SSD veya HDD almaya yöneldim bu yüzden, bu harici SSD veya HDD ile oyun oynayabilir miyim laptopta takılıyken?
Oyunda gecikme falan olur mu?

Onun dışında harici SSD ile HDD arasında çok fark var mıdır?

Hocam oyunlarda drop yiyebilirsiniz ben Battlefield 5 HDD'de oynarken sürekli takılmalar oluyor ve grafikler çok geç yükleniyordu SSD almak daha mantıklı olur sizin için hem oyun oynarken hem de depolamada.

Hocam oyunlarda drop yiyebilirsiniz ben Battlefield 5 HDD'de oynarken sürekli takılmalar oluyor ve grafikler çok geç yükleniyordu SSD almak daha mantıklı olur sizin için hem oyun oynarken hem de depolamada.

Harici SSD buldum 750TL'ye kodex marka ilan atsam bakabilir misiniz?

Oynayabilirsin sorun olmaz. Hdd alırsan bekleme ekranlarında bir tık daha uzun beklersin sadece.
Almışken Ssd mi alayım? Arada çok fark yok gibi.

İsterlerse bedava HDD versinler alma. Kanser olup hem manevi hem maddi zarar yaşama.

Sadece bekleme ekranları değil, yarış oyunları, gta gibi haritada hızla ilerlenilen oyunlarda harita geç yükleniyor. 1 tb hdd alacağına 500gb ssd alması çok daha iyi olur bence.
Bir tane var atsam bakabilir misiniz?
Ben piyasası nedir falan çok bilmiyorum o yüzden.

İsterlerse bedava HDD versinler alma. Kanser olup hem manevi hem maddi zarar yaşama.
Harici Ssd alınır mı peki?

Harici SSD buldum 750TL'ye kodex marka ilan atsam bakabilir misiniz?

Almışken SSD mi alayım? Arada çok fark yok gibi.

Hocam USB portlarınızın jenerasyonlarına göre hızlar değişiklik gösterebilir USB bağlantısıyla maximum verim alamazsınız sizin için en sağlıklısı bilgisayarınızın SSD'sini değiştirmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı