Merhaba ben eski laptopumda ki SSD'mi yeni bilgisayarıma taktım. Harici SSD'deki Windows'u nasıl silebilirim veya bir sorun olur mu? 2 tane Windows.
Biçimlendirmek ve format atmak aynı şeylerdir. Form zaten biçim demektir İngilizce.
SSD'nize Format atmak için sağ tıklayıp Biçimlendir demeniz yeterlidir:
Eki Görüntüle 371574
Ha yok ben içindeki Windows klasörünü silmek istiyorum dersen de bu iş için de LockHunter kullanabilirsin.
Merhaba ben eski laptopumda ki SSD'mi yeni bilgisayarıma taktım. Harici SSD'deki Windows'u nasıl silebilirim veya bir sorun olur mu? 2 tane Windows.
Bilgisayarın arama çubuğuna çalıştır yazın. Oradan karşınıza gelen ekrana da "msconfig" yazın ve istemediğiniz Windows'u silin.Merhaba ben eski laptopumda ki SSD'mi yeni bilgisayarıma taktım. Harici SSD'deki Windows'u nasıl silebilirim veya bir sorun olur mu? 2 tane Windows.
Çok sanslısın bende 1 saat önce aynı durum oldu ve düzelttim bilgisayarı ilk SSD'den aç ve sonra C ve D diski gelecek sonra onları biçimlendir yani sıfırlamanmış oluyor içindekileri falan siliyorsun. Ama sakın SSD'yi biçimlendirme boyutundan da anlayabilirsin.
Ama "msconfig" yazınca üst tarafta önyükleme' ye gelmeniz gerekiyor, işletim sistemlerini görmek için.Bilgisayarın arama çubuğuna çalıştır yazın. Oradan karşınıza gelen ekrana da "msconfig" yazın ve istemediğiniz Windows'u silin.
Bilgisayarın arama çubuğuna çalıştır yazın. Oradan karşınıza gelen ekrana da "MSConfig" yazın ve istemediğiniz Windows'u silin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.