Harici SSD'den Windows Nasıl Silinir?

scaletaa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben eski laptopumda ki SSD'mi yeni bilgisayarıma taktım. Harici SSD'deki Windows'u nasıl silebilirim veya bir sorun olur mu? 2 tane Windows.

Merhaba ben eski laptopumda ki SSD'mi yeni bilgisayarıma taktım. Harici SSD'deki Windows'u nasıl silebilirim veya bir sorun olur mu? 2 tane Windows.

Biçimlendirmek ve format atmak aynı şeylerdir. Form zaten biçim demektir İngilizce.

SSD'nize Format atmak için sağ tıklayıp Biçimlendir demeniz yeterlidir:

Eki Görüntüle 371574

Ha yok ben içindeki Windows klasörünü silmek istiyorum dersen de bu iş için de LockHunter kullanabilirsin.

Açılışlarda çakışma yaşanacak. Diğer disktekini silmen gerekiyor.
Diski biçimlendir.

Sorun olmaz hocam. Harici SSD derken, USB ile mi bağlı?

Çok sanslısın bende 1 saat önce aynı durum oldu ve düzelttim bilgisayarı ilk SS'den aç ve sonra C ve D diski gelecek sonra onları biçimlendir yani sıfırlamanmış oluyor içindekileri falan siliyorsun.

Bilgisayarın arama çubuğuna çalıştır yazın. Oradan karşınıza gelen ekrana da "msconfig" yazın ve istemediğiniz Windows'u silin.

Adsız.png

Buradan istediğin diske format atabilirsin içindekiler silinir ve Windows'ta silinir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı