Harpoon RGB Pro vs Logitech G102

Yanıtlarınız için gerçekten teşekkürler. Bilmek istediğim bir kaç soru daha kaldı ama.

En önemli ve muhtelemen ilgi çekici sorum bu farelerin gerçekten oyuncu faresi olup olmadığı. G102'yi sıfır 135-140 TL'ye alacağım. Gerçekten bu fiyata alınan bir fare oyuncu faresi özelliklerine sahip mi? Yeterli sensöre ve donanıma sahip mi? Hani bilirsiniz, piyasada 100 TL'ye ışıklı güya "Oyuncu" klavyeleri var. Bu fiyattaki fareler de sadece isimde mi? Yoksa gerçekten G102 gibi ucuz bir fare oyun için yeterli mi?

İkinci sorum ise ben G102'yi yukarıda yazdığım 135-140 TL'ye alacağım. Rival 3 veya HyperX Pulsefire Core için minimum ekstradan 100 TL vermem gerekecek. Aradaki bu fiyat farkına değer mi? Aradaki farkı anlar mıyım ki? Başlığa sadece G102 VS Harpoon Pro yazdım çünkü bana ikisi de aynı fiyata geliyor. Aslında istesem Rival 3 de alabilirim ancak ekstrayı vermeye değer mi bunu anlayamadım. Mümkünse vermek istemiyorum, daha klavye ve işlemci fanı almadım. Ancak gerçekten G102'ye göre farı hissedersin, 100 TL daha verdiğine değer diyorsanız alabilirim.

@Sylveon Hocam G102 Fingertip Grip için uygun mu? Bu bahsi geçen (Rival 3/Harpoon Pro/HyperX Pulsefire Core/G102) gibi farelerden hangisi Fingertip Grip için uygundur? Elim 18-19 CM civarı yani biraz büyük.

Fingertrip için G102 bir tık daha iyi olabilir ama Harpoon pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Rival 3 için fiyat farkı değebilir ama HyperX için değmez.

Yanlış hatırlamıyorsam RGB Fusion ile iCEU uyumlu çalışıyor.

Son düzenleme:
En önemli ve muhtelemen ilgi çekici sorum bu farelerin gerçekten oyuncu faresi olup olmadığı. G102'yi sıfır 135-140 TL'ye alacağım. Gerçekten bu fiyata alınan bir fare oyuncu faresi özelliklerine sahip mi? Yeterli sensöre ve donanıma sahip mi? Hani bilirsiniz, piyasada 100 TL'ye ışıklı güya "Oyuncu" klavyeleri var. Bu fiyattaki fareler de sadece isimde mi? Yoksa gerçekten G102 gibi ucuz bir fare oyun için yeterli mi?

Aklımda kalvye olarak da G213 almak var bu sefer. Daha önce aynı fiyattaki başka klavyleri de kullanmış biri olarak bu sefer yazılım desteği olsun istiyorum. O yüzden G213 almaya niyetliyim. Bilgisayarda her parça için ayrı aydınlatma programları olmasın istiyorum bu yüzden fareyi G102 seçersem Harpoon Pro'ya göre ne kaybederim? Performansları çok farklı mıdır? Zaten G102 elime daha uygun söylediğinize göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı