Harry Potter izlenir mi?

Anlamadığın için sevmemiş olabilirsin. Seri olarak izlemeni tavsiye ederim. Daha çok çocuklara hitap ettiği içinde beğenmemiş olabilirsin.
 
Ateş kadehi benim en sevdiğim filmdir ama sırayla izlemediğin için bir şey anlamazsın birden başla finale kadar izle çok sarıyor.
  • Harry Potter ve Felsefe Taşı (1997)
  • Harry Potter ve Sırlar Odası (1998)
  • Harry Potter ve Azkaban tutsağı (1999)
  • Harry Potter ve ateş kadehi (2000)
  • Harry Potter ve zümrüdüanka yoldaşlığı (2003)
  • Harry Potter ve Melez Prens (2005)
  • Harry Potter ve ölüm yadigârları (2007). Böyle devam ediyor sıraya göre izlersen iyi olur sevme ihtimalin var.
 
İzlenir ama sırasıyla izlersen. Sen ortadan daldığın için konuyu anlamaman gayet doğal. Ayrıca kitaplarını okumak daha güzel tabii ki. Çünkü filmde neredeyse kitabın yarısı bile yok:)

Benim favorim Ateş Kadehi ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı bu arada:)
 
Kardeşim son filmin iki bölüm olduğunu düşünürsek 8 filmlik bir seri izliyorsun.. Bak SEKİZ FİLMLİK BIR SERİ. Bu seri rastgele milletin büyü yaptığı, her film ayrı konunun işlendiği bir seri değil ki.. 8 bölümden oluşan bir mini dizinin ortalarından iki bölüm izleyip beğenmedim demekle aynı şey senin yaptığın. Beğenemezsin ki zaten.. Anlamadığın, bilmediğin bir konunun neyini beğeneceksin? 😀 Birden başlayıp sırayla izlersen güzel seridir.
 
Açıkçası zümrüdüanka yoldaşlığı benim en sevdiğim filmi. Diğerleri daha iyidir diyemem o yüzden sizin sevmeme nedeniniz ya olup bitenleri anlamama ya da bu tarz fantastik filmleri sevmemeniz.
İzlediğiniz filmler zaten serinin ortasındaki filmler bu filmlerde biz zaten karakterleri çok iyi tanıyoruz ve film bize bu karakterleri tekrar tanıtmakla uğraşmaz siz de daha karakterleri tanımadan seriye gelen yeni karakterleri tanımaya başlıyorsunuz ama ana karakterler hakkında bilginiz yok bu da sizde olumsuz bir algı yaratmış olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı