Harun Deniz Tecavüz Olayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden? CHP'nin neyi eksik? AKP'den fazlası var. Yorumlarken önünüzdeki perdeyi 2 saniye indirip yorum yaparsanız sevinirim.
Ben sadece Cumhurbaşkanımız Tayyip'i destekleyen bir vatandaşım. Bana AKP falan da demeyin. Bütün partilerden nefret ediyorum. Hepsi bir avuç asalağın ve sömürücünün teki. Keşke cumhurbaşkanı da partiden bağımsız olsa. Ülkeye hiçbir parti üyesinin bir kuruş faydası yok. Ama mecburi olarak bu ülkeyi bir adamın yönetmesi gerek. Bunun partiyle bir ilgisi yok yani. Tayyip'in yanlışı da çok. Hatta belki doğrularından daha çok yanlışı var. Ama yok kardeşim adam yok. Bu ülkeye genç kafa lazım. Bilimsel düşünen aynı zamanda bana dinimi rahatça yaşatabilecek bir adam lazım. Kesinlikle ben Tayyip dindar diye onu destekleyen biri değilim. Dinimi rahatça yaşayabildiğim için onu destekliyorum. Çünkü geçmişte CHP dönemini biliyorsun anlatmama gerek yok. Muharrem İnce diyorlar da aslan yattığı yerden belli olur. Öncelikle CHP başındaki o boşboğaz herifi ordan almaları lazım. Bu kadar kendini rezil eden bir siyasetçi daha tarihte yok. Kısacası AKP halkı sömürücü bir parti. CHP ise asalak boş muhalefetin döndüğü bir parti. Tayyip'in yerine geçip bizi aydın zamanlara taşıyacak bir siyasetçi falan yok şimdilik kimse kendini kandırmasın. Yok Muharrem İnceymiş yok Ekremmiş. Mansur Yavaş'da biraz vizyon var ona lafım yok.

Konuyu fazla dallandırıp başka noktalara çekmeyelim lütfen. Ortada gayet açık ve net bir durum var.

"Kim olursa olsun" böyle durumlarda "bu zamanda" birlik olmaktan başka çaremiz yok. Çünkü adalete herkesin ihtiyacı var ve bir gün aynı şeyler bizlerin veya sevdiklerimizin başına gelebilir.

Ne kadar destek olup sesimizi ortak çıkartırsak yapılması gerekenlerin "daha doğru" şekilde yapılacağını biliyoruz.

Bu yüzden "insan" ayırt etmeksizin elimizden geldiğince destek olmamız gerekiyor.

Bu olaya sessiz kalmamamız lazım!
Okurken kanım dondu... ne diyeceğimi bilemiyorum.
Olay en kısa olarak özet geçersek bu Harun Deniz denen şahsın bu kadına tecavüz etmesiyle oluyor. İlk önce kadın karşı koymayı başarsa da sonraki girişiminde başarısız oluyor ve bu evli adam kadına vahşice tecavüz edip sonra da tehdit savurması. Ardından da para teklif etmesi.
Polise gidince de aradığı desteği tam olarak bulamayan kadının davası 18 Mart'ta görülecek ve bu adam hala Adli kontrol şartıyla serbest!
Olabildiği kadar sesimizi duyurmamız lazım.
Ülkemizdeki adalet ile 2 kere serbest kaldı.
Hala daha şoktayım. Detaylar Twitter adresinde yazıyor.
Forum kurallarından dolayı ağır eleştiri yapamıyorum başka bir platformda olsaydık çok farklı şeyler yazıcaktım buraya ama şimdilik umarım kadının başına birşey gelmez.

2023'e kadar olan görevlerinin sonuna geldiler, kasıtlı olarak kendi topuklarına sıkıyorlar.
AKP bitti, CHP devri başlıyor. AKP biterse, din desteği de biter.
Cumhuriyetin tam 100. yılında yeni Cumhurbaşkanı seçilecek, seçilen başkan muhtemelen Muharrem İnce olacak.
Değil şeriat, dinler artık tökezliyecek bu ülkede.
Orta Doğu'nun Türkiye'si başlıyor.
Komik yorummuş, yeni gördüm. Vesselam 😂

Bu serbestlik hükmünü verenlerin bunda emeği geçenlerin tamamına daha kötü müsibet veyahut aynısının başlarına gelmesi temennisiyle...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı