Hasarlı Samsung Galaxy S6'dan veri kurtarma

Anakartın kırıldığını zannetmiyorum, yere düşünce ekran titredi biraz, sonra komple gitti. Dahili Hafıza Kartı, harici olandan ne kadar farklı olabilir ki diye düşündüm, sonuçta aynı işlevi görüyor. Dahili olması sıradan kullanıcıların içerisinden veri almasını zor kılabilir ama yine de belki yapılabilir diye düşündüm.
Yapılabilir belki ama kim yapacak eski bir cihaz için o da malum. Hem o kadar kolay değil hafıza kartı yok içinde lehimle birleşmiş bir disk var. Çıkarsa bile aynı cihazın sağlamındaki ile değiştirmesi gerekir.

Telefon bir şekilde açılırsa bilgisayardan almaya çalışın. Yoksa bir tamirciye götürün belki kurtarılabilir, sanmıyorum ama şansınızı deneyin.
Son çare tamirciye götüreceğim, ama fazla ücret talep edeceklerini düşündüğüm için kendim deneyeyim dedim.

Anakartın kırıldığını zannetmiyorum, yere düşünce ekran titredi biraz, sonra komple gitti. Dahili hafıza kartı, harici olandan ne kadar farklı olabilir ki diye düşündüm, sonuçta aynı işlevi görüyor. Dahili olması sıradan kullanıcıların içerisinden veri almasını zor kılabilir ama yine de belki yapılabilir diye düşündüm.

Şarza takınca ışığın gelmediğini söyledin ekran hasar görseydi gelirdi fakat anakart hasar görmüş bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı