1-Doktora gitmek için daha neyi bekliyorsun? 2-Annen konusuna değinmiyorum bile.. Herkes hastalık tahmini yapıyor sana. Durumuna çok üzüldüm. Doktora git!
Hem titriyor hem seğiriyor ve bugün ilk defa olan bir şey oldu sol bacağımın içindeki bir şey sabahtan beri seğiriyor durmadan ama tık tık tık diye hissediyorum.
1-doktora gitmek için daha neyi bekliyorsun? 2-annen konusuna değinmiyorum bile. Herkes hastalık tahmini yapıyor sana. Durumuna çok üzüldüm. Doktora git!
Parkinson 2.5 üst yazıyorum. Dostum böyle bir şey mi var? Ailenle konuş, gerekirse bu konunun mesajlarını göster ve doktora git. Saçma sapan işler yapmayın. Sağlık bu şakaya gelmez.
Hem titriyor hem seğiriyor ve bugün ilk defa olan bir şey oldu sol bacağımın içindeki bir şey sabahtan beri seğiriyor durmadan ama tık tık tık diye hissediyorum.
Reşit olmadığım için doktora gidemiyorum. Annemde götürmüyor inanmıyor zaten bir şey olacağına.
Hocam troll konu değil ise cidden Allah annenize akıl fikir versin. Annenizi ikna etmek gerçekten bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum tabii ki annenizi herkesten iyi tanırsınız fakat ortada ciddi bir şey var.
1 yıldır bekliyorsun bir de bence anneni ikna edebilirsin.
Parkinson 2.5 üst yazıyorum. Dostum böyle bir şey mi var? Ailenle konuş, gerekirse bu konunun mesajlarını göster ve doktora git. Saçma sapan işler yapmayın. Sağlık bu şakaya gelmez.
Hocam troll konu değil ise cidden Allah annenize akıl fikir versin. Annenizi ikna etmek gerçekten bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum tabii ki annenizi herkesten iyi tanırsınız fakat ortada ciddi bir şey var.
1 yıldır bekliyorsun bir de bence anneni ikna edebilirsin.
4 ayı sakın bekleme kanka bak ciddi hayati bişi taşıyo yolda bir yerde bayılırsın ailenle konuş ben 17 yasımdayken saglık ocagına tek giderdim dene istersen