- Makaleler
- 1
Burada kimse sana teşhis koyamaz. Doktora git.
Sonuclar nasıl.
Hocam doktora kesin görünün bende de el titremesi var diye nöroloji doktoruna gittim beyinde tümör olduğunu öğrendim.
Banada ilk başta B12 verdiler faydasını göremedim. Şuan B12,folik asit, demir ve D vitamini ilacı kullanıyorum Salı günü de 5 tane MR var tam olarak kötü huylu olup olmadığını kesinleştirmek için. Hocam bu arada sizde de bazen denge veya bir şeyleri tutamama problemi oluyor mu?Hastaneye gittim çocuk hastalıkları doktoru B12 ilacı verdi 1 hafta sonra bir daha gel titreme geçmezse nöroloji göndereceğim dedi 2 gündür kullanıyorum minicik bile düzelme yok titremede.
Gittim hocam B12 verdi 1 hafta sonra bir daha gideceğim titreme geçmezse nöroloji gönderecek şu anlık düzelme yok hala titriyorum. Size de geçmiş olsun bu arada.
Hocam doktora kesin görünün bende de el titremesi var diye nöroloji doktoruna gittim beyinde tümör olduğunu öğrendim.
Bana da ilk başta B12 verdiler faydasını göremedim. Şu an B12, folik asit, demir ve D vitamini ilacı kullanıyorum salı günü de 5 tane mr var tam olarak kötü huylu olup olmadığını kesinleştirmek için. Hocam bu arada sizde de bazen denge veya bir şeyleri tutamama problemi oluyor mu?
Mss'e etkide bulunacak seviyeye ulaşmış olabilir B12 eksikliğiniz. Çok geçmiş olsun. B12 değeriniz kaç çıktı merak ettim açıkçası.
Benim B12 çok düşük çıktı hocam sizinki yine iyiymiş umarım sizinki sadece B12’den dolayıdır. Bende B12 de referans aralığımız aynı 78 çıktıOluyor alaturka tuvalette çömerken bacaklarım titremekten dengede duramıyor Max 15 saniye durabiliyorum öyle. Hatta bende konuşma bozukluğu da var. Bakalım ne çıkacak bende belki de kader ortağıyızdır hocam.
Aslında o kadar da kötü değil. Ben B12 ile alakası olduğunu düşünmüyorum referans aralığı 126.5 ile 500 benim 199 çıktı b12.
Bildiğim kadarıyla B12 değerlerini yaşa göre değerlendiriyorlar. Konunun uzmanı olmadığımız için doğal olarak vakıf olamıyoruz.Aslında o kadar da kötü değil. Ben B12 ile alakası olduğunu düşünmüyorum referans aralığı 126.5 ile 500 benim 199 çıktı b12.
Bildiğim kadarıyla B12 değerlerini yaşa göre değerlendiriyorlar. Konunun uzmanı olmadığımız için doğal olarak vakıf olamıyoruz.
Sizin durumunuz için bir gelişme var mıdır acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.