Hastalığım ne olabilir?

Hocam biz sizin sağlığınızı sizden daha çok düşünüyoruz şaka mısınız 1 yıl beklemişsiniz zaten erken teşhis çok daha önemli.

Hocam dün söyledim yine uyuyamıyorum titriyorum dedim strestendir dedi. Zaten az kaldı 4 ay sonra reşit oluyorum anında nörolojiye gideceğim.
4 ayda nice hastalıklar ilerliyor da haberin yok. Bırak dört ayı, 4 gün bile bu hastalıklar için aşırı önemli.

Hocalarım şimdi pederle annemi bayağı darladım gazınıza gelip ama bu sefer ciddi anlattım ilk başta ikna oldular gibi oldu sonradan peder 2-3 Google'a araştırma yapıp B12 eksikliğinden olduğunu söyledi 11.sınıfta full B12 hapı kullandığımı ve o zamanda titrediğimi söyledim ama ikna olmadı hala kararlı doktora götürmemekte. En son abim geldi (26 yaşında) üçü toplanıp dalga geçip duruyorlar. Bu işin sonu yok onlara vahiy gelse bende kronik hastalık var diye yine inanmazlar. Çabalarınız için teşekkür ediyorum tek çare 4 ay beklemek.
Edit: 1 saattir abimle konuşuyorum öğüt verir gibi, her şeyi vitamin eksikliği B12 eksikliğine bağlıyor. Sadece sağlık ocağına götürecekler yarın ama gitsemde öyle teşhis edeceklerini zannetmiyorum B12 eksikliği yazar geçerler büyük ihtimal düzgün nöroloji olmadığı sürece.

Son düzenleme:
kanka direk ne yap biliyon mu evde bayılma numarası yap ben öyle yapıyodum zorla götürüyolardı

Bari annenle baban olmuyorsa abini ikna etmeye çalış da git şu doktora hemen. Hastaneye gitmek bu kadar zor olmamalı ikna edersin bence. Ciddi bir şey çıkabilir erken teşhis önemli. Umarım ciddi değildir.

Kanka direk ne yap biliyorsun mu evde bayılma numarası yap ben öyle yapıyordum zorla götürüyolardı.

Bari annenle baban olmuyorsa abini ikna etmeye çalış da git şu doktora hemen. Hastaneye gitmek bu kadar zor olmamalı ikna edersin bence. Ciddi bir şey çıkabilir erken teşhis önemli. Umarım ciddi değildir.

Bugün sağlık ocağına kan verdim yarın kan tahlilini alıp şehir hastanesine çocuk hastalıklarına gideceğiz hayırlısı bakalım bir şey çıkarsa haber ederim.

Kan değerlerinle alakalı bir problem olabilir.

Aileni nasıl ikna ettin reis.

Hala B12 eksikliğine inandıkları için onun içinde kan verip hastaneye gitmek gerektiği için ikna oldular . Yarın tahlil sonuçları çıkacağı için gidicektim hastaneye ama yollar buz tuttuğu için pazartesine sarktı.

sonuclar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…