Hastanede karşı cinsin muayene veya kontrol yapması hakkında

blackflame001

Picopat
Daha fazla  
Sabah ultrasondaydım, ultrasonda da genelde kadın uzmanlarımız duruyorlar. Bir tane abi vardı sanırım üroloji bölümünden yollanmış. Kadınların ultrason çekmesinden rahatsız oldu ve çekimlere izin vermedi. Yaklaşık yarım saat erkek uzmanın gelmesini bekledi. Aynı şey kadınlarda da var. Doğum hastanelerinde nedense çoğu kadın, erkek doktora muayene olmuyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sabah ultrasondaydım, ultrasonda da genelde kadın uzmanlarımız duruyorlar. Bir tane abi vardı sanırım üroloji bölümünden yollanmış. Kadınların ultrason çekmesinden rahatsız oldu ve çekimlere izin vermedi. Yaklaşık yarım saat erkek uzmanın gelmesini bekledi. Aynı şey kadınlarda da var. Doğum hastanelerinde nedense çoğu kadın, erkek doktora muayene olmuyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Zaten ikisi için ayrı alan açılması gerekir ancak bunu yaparsan ülkeye şeriat geliyor diyen yobazlar ortaya çıkacaktır bu yüzden bu işe girişilmez ayrıca kadın birisinin erkek doktorda ya da tam tersi durumunda rahatsız olunup istememesi oldukça doğal bir durumdur.

Ben de sık sık doktora gidiyorum bazı durumlarda üstümü çıkarmam gerekiyor vb ve bu durum beni de sıkıyor hem de çok utanıyorum. Bunu yapanlar da kadın doktorlar oluyor. Doktor olmasa bile kadınlara vücudumu göstermekten utanıyorum.
Elinizden geldiğince erkek doktorlara almaya çalışın. Onun haricinde alt bölge değilse pek sorun etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı