MertCKA
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP Victus 16 Ryzen 7 6800H | 8GB DDR5 4800MHz RAM | RTX 3050Ti 4GB | 512GB SSD
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, şu an hastanede staj yapmaktayım. Staj yaptığım hastanede daha önceki senelerde asgari ücret verilmekteymiş. Bu sene benim şansımdan stajyer sayısı fazla olduğu için asgari ücretin %30'unu verme kararı almışlar. Ben asgari ücret verilecek diye burada staj yapmak istemiştim. Kariyer kapısı üzerinden staj teklifi almıştım. YouTube üzerinden 'akın hoca' adlı YouTube kanalı da kariyer kapısı üzerinden başvuranların asgari ücret alacağını belirtmişti. Aynı şekilde Anadolu Ajans adlı haber sitesinde de asgari ücret yazıyor. Ek olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada 2023 yılı itibari ile stajyerlere asgari ücret verileceğini söylemişti. Şu an hastanede itiraz etmemize rağmen olumlu bir geri dönüş alamadık. Bizden buna dair resmi bir açıklama istiyorlar. Haber sitelerinde, YouTube kanallarında ve cumhurbaşkanın yaptığı açıklamada bu ücret bilgisi verilmesine rağmen resmî bir açıklama bulamadım. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba?