Hastanelerde Windows 7 kullanımı

600583

Centipat
Herkese merhaba, iyi Sosyaller iyi günler öncelikle, benim kafama takıldığım sorular var yıl olmuş 2023 ve hala hastanelerde Windows 7'i neden kullanıyorlar daha hızlı diye mi yoksa bilgiler gitmesin diye mi bilemiyorum.
Windows 7'nin Enterprise sürümünü mü yoksa Ultimate sürümünü mü kullanıyorlar? (dün ben sağlık ocağında görmüştüm de o yüzden soruyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, iyi Sosyaller iyi günler öncelikle, benim kafama takıldığım sorular var yıl olmuş 2023 ve hala hastanelerde Windows 7'i neden kullanıyorlar daha hızlı diye mi yoksa bilgiler gitmesin diye mi bilemiyorum.
Windows 7'nin Enterprise sürümünü mü yoksa Ultimate sürümünü mü kullanıyorlar? (dün ben sağlık ocağında görmüştüm de o yüzden soruyorum)

Genelde Pro kullanıyorlar. Yükseltmeye üşendiklerinden olabilir. Ya da sistem biraz eskidir. İkisinden biri.

Herkese merhaba, iyi sosyaller iyi günler öncelikle, benim kafama takıldığım sorular var yıl olmuş 2023 ve hala hastanelerde Windows 7'i neden kullanıyorlar daha hızlı diye mi yoksa bilgiler gitmesin diye mi bilemiyorum.

Hükümet konağında lisanssız Windows 7 gördüm :)

Merhaba aslında hastanelerdeki bilgisayarların sistemi çok düşüktür yani ancak HDD ve SSD'si fazladır ayrıca format atma vb şeylere olmaması içindir üstelik Windows 7 daha sade olduğu için çoğu işletmede Windows 7 görürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı