Hat değerleri ile 75Mbps alınır mı?

Hocam sizin attığınız görüntüde tam SNR değerini göremedim benim şu anki tek korkum NetSpeed 75 Mbps alınca SNR değerimin kullanılamayacak derecede iyice düşmesi. Zaten maximum 50 Mbps alacağım ama kesintiler takılmalar pingler olur diye tedirginim.

Dosya Ekleri

• resim_2021-03-16_224654.png
    resim_2021-03-16_224654.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 25
Hocam değerler baştan aşağı değişti. Altyapım 82 desteklemesine rağmen max 62-63 hızı gördüm. Kodumu kullanmak isterseniz verebilirim.
Sizin sorun portunuzda ya da altyapı ile ilgili, destek kaydı açın normal değil sizin durum.

Hocam sizin attığınız görüntüde tam SNR değerini göremedim benim şu anki tek korkum NetSpeed 75 Mbps alınca SNR değerimin kullanılamayacak derecede iyice düşmesi. Zaten maximum 50 Mbps alacağım ama kesintiler takılmalar pingler olur diye tedirginim.
Hocam sizin çok sıkıntılı, 50 de kesilmeler olabilir ama denemeden bilemezsiniz tabi.
Sizin sorun portunuzda ya da altyapı ile ilgili, destek kaydı açın normal değil sizin durum.
Diyorlarki biz size 75 mbps vermekteyiz ancak iç hat kaynaklı diyorlar.

Hocam sizin çok sıkıntılı, 50 de kesilmeler olabilir ama denemeden bilemezsiniz tabi.

Diyorlarki biz size 75 mbps vermekteyiz ancak iç hat kaynaklı diyorlar.
Sinyal ve hat zayıflamasına bakılırsa hiç de öyle gözükmüyor maalesef. Aldığınız hız 67 gözüküyo, maksimum hızınız 62 gözüküyo bi yanlışlık var burda. İss kaynaklı olabilir mi bilmiyorum ama muhtemelen sizin portunız sıkıntılı. Port değişimi isteyin.
35 mbps alırsanız kopma yaşamazsınız, üstünü zorlamayın bence. Eğer bina içi tesisatınızda ekler varsa değiştirin eksiz bir şekilde o zaman belki 50 zorlanabilir.

Sinyal ve hat zayıflamasına bakılırsa hiç de öyle gözükmüyor maalesef. Aldığınız hız 67 gözüküyo, maksimum hızınız 62 gözüküyo bi yanlışlık var burda. İss kaynaklı olabilir mi bilmiyorum ama muhtemelen sizin portunız sıkıntılı. Port değişimi isteyin.

35 mbps alırsanız kopma yaşamazsınız, üstünü zorlamayın bence. Eğer bina içi tesisatınızda ekler varsa değiştirin eksiz bir şekilde o zaman belki 50 zorlanabilir.
Duvardan modeme olan DSL kablosunu değiştirdim 28 dB oldu değerim.

Teşekkür ederim, port değişimi isteyip sonucu bildireceğim.

Hat değerlerim çok değişik ancak kesintisiz bağlantı sağlıyorum ve 79 tanımlayarak bakır kablodan dolayı oluşan kaybı engellemişler. Sizede teşekkür ediyorum :)

Dosya Ekleri

• ddddddddddddd.png
    ddddddddddddd.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı