Hat değerleri nasıl?

suzerain

Kilopat
Arkadaşlar, hat değerlerim nasıl ve en fazla ne kadar hız alabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20200722_234528.jpg
    IMG_20200722_234528.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten Max'ını bile kullanmak hayal :d.

Hayal demeyelim artık. Saye sistemi gelecek. TürkNet gibi bir sürü firma erişim sağlayacak. Saha dolaplarına ve istedikleri upload hızlarını girecekler. İnternete kopma falan olmuyorsa. O zamana kadar idare edilebilir. Saye sistemi gelince tevsiyem iç tesisatını değiştirmen. Saha dolabına benden daha yakınsın. Senin şu an aldığın 7.5 upload en yüksek. Ben saha dolabına senden daha uzağım benim aldığım ölçüm yaptırdım. 51 Mbps upload çıktı. Senin şu an aldığın 7.5 az yani kısaca. Download hızında ise biraz artış olur.

Hayal demeyelim artık. Saye sistemi gelecek. TürkNet gibi bir sürü firma erişim sağlayacak. Saha dolaplarına ve istedikleri upload hızlarını girecekler. İnternete kopma falan olmuyorsa. O zamana kadar idare edilebilir. Saye sistemi gelince tevsiyem iç tesisatını değiştirmen. Saha dolabına benden daha yakınsın. Senin şu an aldığın 7.5 upload en yüksek. Ben saha dolabına senden daha uzağım benim aldığım ölçüm yaptırdım. 51 Mbps upload çıktı. Senin şu an aldığın 7.5 az yani kısaca. Download hızında ise biraz artış olur.
Hocam bu upload değerlerin nedeni iç tesisat mı?

Evet saha dolabına biraz olsan yakın duruyorsun. Altyapın download tarafında 71 kaldırdığını gösteriyor. Sana tevsiyem Türk Telekom'dan elit ekip çağır. Hattının hızını ölçtür. Bir de evine kadar geleni ölçtür. İkisi aynı çıkarsa sıkıntı yok. Fakat internet kutusunda fazla çıkarsa iç tesisatını değiştirmen gerekir anlamına gelir.

Bu arada ben en yüksek hızdan bahsediyorum. Yoksa senin kullandığın 3 Mbps upload. Türk Telekom tarafından sınırlandırılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı