Hat değerleri nasıl?

Hocam bu siteleri kullanma nedenimiz alacagımız Max hız değil VDSL olup olmadıgını anlamak için çıkan değerler %70 dogru olmakla birlikte 24 Mbps üstü hız çıkıyorsa bölgede VDSL oldugunu söyliyebiliyoruz örnegin bu sitelerde benim alabilecegim Max hız 60 Mbps gözüküyorken şu anda modem hat değerlerime baktıgımda 95 Mbps'e kadar rahatlıkla alabiliyorum.

Türk Telekom sitesinde evin üstünde VDSL2 çıkıyor.

Türk Telekom'da HiperNet çıkıyorsa VDSL vardır tahmini olarak köyde yaşadıgınızıda düşünürsek 50 Mbps alabileceginizi düşünüyorum bu kesinlikle tahmin gerçeklik payı %40 gerçek sonuçları VDSL'e geçiş yapmadan göremeyiz.

Benim altyapım değil bu :D. Ben villa da yaşıyorum. Bu anneannemin 40 yıllık müstekil evinde çıkan sonuçlar. Sokakta vds2 var yazıyor.

Bizim kız elimize yüzümüze pislemese iyi olurdu be abi.

Benimki de dişi nereye görse sıçıyor. Saldığımız balkonda kemirmediği yer kalmadı. Her şeye meraklı yapısı var. Bir ara kedi geldi. Arada cam var bu arada. Kedinin üstüne atladı :D. Hayvan o kadar cesaretli.

Benimki de dişi nereye görse sıçıyor. Saldığımız balkonda kemirmediği yer kalmadı. Her şeye meraklı yapısı var. Bir ara kedi geldi. Arada cam var bu arada. Kedinin üstüne atladı :D. Hayvan o kadar cesaretli.

Belli ya, göğsünü kabartmış dimdik duruyor. Bizimki anca salıncakta takla atsın, aynaya kudursun. :D

Belli ya, göğsünü kabartmış dimdik duruyor. Bizimki anca salıncakta takla atsın, aynaya kudursun. :D.

Benimki de aynı salıncaktan inmiyor. Kafesin altında bir demir var. Boklarına basmasınlar diye. Onu kaldırmaya çalışıp duruyor ikisi de :D. Gidipte iki tane çılgın kuş almışız.
@DeliDivane aynı sokaktan başka evlerinkine baktım. 75 Mbps diyor bazılarına.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı