Hat değerleri nasıl?

Muhtemelen siz halen 100 paketi kullanıyorsunuz fakat arızayı bakanlar SNR değerinize göre ayarlamış yani problem yaşamayacağınız bir şekilde ayarlamış ankastre eki sonrası düzelmez ise ISS nizden port değişimi altyapı kontrolü talep edin.

Muhtemelen siz halen 100 paketi kullanıyorsunuz fakat arızayı bakanlar SNR değerinize göre ayarlamış yani problem yaşamayacağınız bir şekilde ayarlamış ankastre eki sonrası düzelmez ise ISS nizden port değişimi altyapı kontrolü talep edin.
Tamamdır, ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. :)

Hattınız 75'i çok rahat alır ve o kablo kalın değil kullanmanız gereken en iyi kablo eki iptal edin ve direk o kabloya uç basın.

Ve aşağıdaki Krone'yi iptal edebiliyor iseniz kabloları çıkarıp direk yak 1 ile bağlayın (yak 1 zorunlu yoksa çok kötü olur hat değerleri)
Tekrar merhabalar. :) Sırf olayı tam anlamıyla anlamak için tekrar geldim. Şimdi Krone fotoğrafını koyuyorum. Şimdi yapılması gereken şey krone'da ki o mavi ve beyaz kabloyu çıkartıp yak1 ile direkt bağlanacak değil mi? Aydınlatırsanız sevinirim. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum sonra uğraştırır :D

Ha bu arada modemin arkasındaki ek aşırı etkiliyor o eke böyle elleyince falan hat değerleri düşüyor veya yükseliyor hiç görmediğim değerlere falan. Onu da halledicem.

Dosya Ekleri

• Foto 1.jpg
    Foto 1.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 27
  • Foto 2.jpg
    Foto 2.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Krone.jpg
    Krone.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Tamamdır, ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. :)

Tekrar merhaba. :) sırf olayı tam anlamıyla anlamak için tekrar geldim. Şimdi Krone fotoğrafını koyuyorum. Şimdi yapılması gereken şey Krone'daki o mavi ve beyaz kabloyu çıkartıp yak1 ile direkt bağlanacak değil mi? Aydınlatırsanız sevinirim. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum sonra uğraştırır :D

Ha bu arada modemin arkasındaki ek aşırı etkiliyor o eke böyle elleyince falan hat değerleri düşüyor veya yükseliyor hiç görmediğim değerlere falan. Onu da halledeceğim.

Çok eski bir reglet kullanılmış kendi kablonuzu sökün Krone'den direk yak 1 ile bağlayın.

Yani o üstteki iki kablo direk sizin evinize giden kabloya bağlı onun altındaki iki kabloyu söküp direk yak 1 bağlayın.

Krone.jpg

Son düzenleme:
Çok eski bir reglet kullanılmış kendi kablonuzu sökün Krone'den direk yak 1 ile bağlayın.

Yani o üstteki iki kablo direk sizin evinize giden kabloya bağlı onun altındaki iki kabloyu söküp direk yak 1 bağlayın.
Şuradan bahsediyorsunuz değil mi? Onları söküp o mavi ve beyaz kabloya yak 1 ile bağlayacağım. Peki kaç tane yak1 gerekli bunun için? Sanırım 2 tane değil mi? Birisiyle mavi ile alttaki kablo, diğer ise beyaz ile alttaki kabloyu direkt bağlamak için.

Şuradan bahsediyorsunuz değil mi? Onları söküp o mavi ve beyaz kabloya yak 1 ile bağlayacağım. Peki kaç tane yak1 gerekli bunun için? Sanırım 2 tane değil mi? Birisiyle mavi ile alttaki kablo, diğer ise beyaz ile alttaki kabloyu direkt bağlamak için.
Ha yenileyince gördüm, doğru anlamışım o halde :)

Dosya Ekleri

• image_2023-03-02_165707503.png
    image_2023-03-02_165707503.png
    124,7 KB · Görüntüleme: 38

Ha yenileyince gördüm, doğru anlamışım o halde :)

O kablo ile sizin eve giden hattı birleştirin araya ek koymayın.

Tamam yani şunu demek istemiyor musunuz? :D kusuruma bakmayın lütfen. Yanlış bir şey yapmamak için iyice açıklığa kavuşturmak istiyorum.

O mavi beyaz kablo yerine eve çıkan kabloyu yapın daha az ek olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı