twintsz
Kilopat
Daha fazla
VDSL2 kabine port aktarımı sonrası mor ile işaretlediğim yerdeki değerler olması gereken değerlere ulaştı. Ama kırmızı ile içine aldığım yerler halen daha değişiklik olmadı. Siyah ile çizdiğim yerde ise geçen perşembe port aktarımı sonrası tekrar arayıp güncelleme yapıldı ve şimdi tam 16MB ADSL paketimi alıyorum. Türk Telekom'a ben abonelik kutusunun değişmesini söyledim neredeyse 20 senelik. Kendileri bana geri dönüşünde işlemlerin halen devam ettiğini iyileştirmeler ve altyapı çalışmasının devam edeceğini ve belirttiğim sorunları da bilgilendirildiklerini ilettiler bana.
Şimdi burada görünen kablo ADSL'in bakır yalın kablosu herhangi bir şekilde ne evdeki abone kutusundan geliyor ne de ev içindeki tesisatdan dışarıdan gözükcek şekilde geliyor. Bu kabloyu da değiştittirmeye çalışacağım. Seçim günü babam ile arayıp 165 TL 35MB down Vodafone Net 1 yıl taahhüt ile VDSL'e geçiş sağlıycam. Konu ile ilgili ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi burada görünen kablo ADSL'in bakır yalın kablosu herhangi bir şekilde ne evdeki abone kutusundan geliyor ne de ev içindeki tesisatdan dışarıdan gözükcek şekilde geliyor. Bu kabloyu da değiştittirmeye çalışacağım. Seçim günü babam ile arayıp 165 TL 35MB down Vodafone Net 1 yıl taahhüt ile VDSL'e geçiş sağlıycam. Konu ile ilgili ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: