Hat Değerleri ve Yüksek Ping Sorunu

vusalaliyev

Megapat
Yer
Azerbaycan, Baku
Merhaba arkadaşlar. Bu değerler normal mi?

1.png

Bu da G_DMT yapınca çıkan değerler

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    2.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Bunu bize değil, servis sağlayıcına sorman gerek.
o zaman Snr Margin, Line Attenuation üzerine binlerce konu açılmazdı. bu değerlerin kaç olması daha iyi bağlantı demek, diye bilgim olmadığı için sordum. bilgin yoksa cevap yazmana gerek yok. internet sağlayıcısı her zaman iyidir der zaten.

o zaman Snr Margin, Line Attenuation üzerine binlerce konu açılmazdı. bu değerlerin kaç olması daha iyi bağlantı demek, diye bilgim olmadığı için sordum. bilgin yoksa cevap yazmana gerek yok. internet sağlayıcısı her zaman iyidir der zaten.
Konu açanlar bilgisiz olduğu için binlerce konu var. Yan komşun 1 gigabit internet kullanıyordur, sen 10 megabit kullanıyorsundur. Onu biz nereden bilelim?

Konu açanlar bilgisiz olduğu için binlerce konu var. Yan komşun 1 gigabit internet kullanıyordur, sen 10 megabit kullanıyorsundur. Onu biz nereden bilelim?
sormadın ki bilesin. ben de bilgisiz olduğum için konu açmışım zaten. 5mbits download - 1mbits upload. ping değeri speedtest.com da 10-12.
ama online oyun oynamak mümkün değil çok fazla drop var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı