Hat Değerleri

Arkadaşlar lütfen bir insancık bana bu konuda yardım etsin hat değerlerim en güncel halde şöyle :
Adsız.png

Benim SNR sınırımda 20'nin üstünde hat zayıflamamda 10.0 sitelerde yaptığım testlere göre 16 Megabiti rahatlıkla alabilirim modemimde kendini zaten 16 Megabite ulaşabilecek gibi ayarlamış ama ben neden 8 veya 9 Megabit alıyorum TTNET müşteri hizmetlerini aramalı mıyım? Speedtest sitesinde test ilk önce 13 Megabitle başlıyor ve yavaş yavaş azalıp 8 Megabite geliyor neden böyle bir hız değeri alıyorum araştırma yaptım ve benim 16 Megabit değerini almam lazım lütfen yardım edin.

Lütfen yardım edin değerlerim aşağıdaki gibi :
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm sistem raporlarını göremediğim için tam olarak bir şey söylemem ama aynı olayı ben Path Mode ayarım Interleaved iken yaşamıştım, sizin de bu şekilde olabilir. Böyle olup olmadığını öğrenemiyorsanız Türk Telekom'u arayıp arıza kaydı açtırın ve içerisine aynen "Path Mode isimli ayarımın Fast Path olmasını istiyorum" yazdırın, mevcut ayarınız şu anda Fast Path olsa bile bu arıza kaydını açtırmanız size bir şey kaybettirmeyecektir.

Eğer yukarıda yazdıklarımın dışında bir şey varsa bunu Türk Telekom'u arayıp durumu bildirin, herhangi bir düzelme olmazsa bölgenizdeki müdürlüğüne gidip sorunu yüz yüze konuşun. Arıza kaydı açtırıp herhangi bir şey elde edemezseniz, müdürlükte halledebilmeniz daha yüksek bir olasılık.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı