Hat degerlerim nasıl?

Destek kaydı açtıktan sonra hat değerlerinizin fotoğrafını atın yükseltiyorlar.

Hocam emin miyiz bu konuda? Ona göre ben de atacağım hemen destek kaydı oluşturup. 😂 Upload için 10 Mbps NmsHızProfil güncellemesi istemiştim ama yapmamışlardı.

Screenshot_2.png

Hocam emin miyiz bu konuda? Ona göre ben de atacağım hemen destek kaydı oluşturup. 😂 Upload için 10 Mbps NmsHızProfil güncellemesi istemiştim ama yapmamışlardı.

Eki Görüntüle 677174
Hayır TT politikalarına göre yani maksimum 100/4 için açabilirsiniz.

Eğer SAYE gelirse böyle uğraşmayacaksınız :)
Yani istesem 100mbit alabilir miyim
Evet download konusunda VAE 100 mbps alabilirsiniz upload için ise maksimum 4 (pandemi dolayısıyla 8 oldu)

Hayır TT politikalarına göre yani maksimum 100/4 için açabilirsiniz.

Eğer SAYE gelirse böyle uğraşmayacaksınız :)

Evet download konusunda VAE 100 mbps alabilirsiniz upload için ise maksimum 4 (pandemi dolayısıyla 8 oldu)

100 Mbps için açayım bari +20 download kötü bir değer değil sonuçta. :) Bu arada ben TürkNet'e geçerken müşteri hizmetlerine upload değerinin 8 Mbps olmasının pandemi ile alakasının olup olmadığını sormuştum ve "pandemi sürecinden sonra da 8 olarak kalacak" yanıtını almıştım. Sormamın sebebi ise; Giresun'da yaşayan ve TürkNet kullanıcısı bir arkadaşım pandemide 8 olan upload hızları normale (4 Mbps'e) düştüğünde hızının hâlâ upload 8 olarak kalmasıydı. Özellikle bunun altını çizerek belirterek sordum ve "konuşmalarımız kayıt altında olduğu için size buradan yanlış bilgi verirsem benim de başım ağrır, o yüzden net bilgi iletiyorum." gibi bir yanıt almıştım. Ne kadar doğru bilemem tabii. Saye olayına gelecek olursak; bekle babam bekle. 😑

100 Mbps için açayım bari +20 download kötü bir değer değil sonuçta. :) Bu arada ben TürkNet'e geçerken müşteri hizmetlerine upload değerinin 8 Mbps olmasının pandemi ile alakasının olup olmadığını sormuştum ve "pandemi sürecinden sonra da 8 olarak kalacak" yanıtını almıştım. Sormamın sebebi ise; Giresun'da yaşayan ve TürkNet kullanıcısı bir arkadaşım pandemide 8 olan upload hızları normale (4 Mbps'e) düştüğünde hızının hâlâ upload 8 olarak kalmasıydı. Özellikle bunun altını çizerek belirterek sordum ve "konuşmalarımız kayıt altında olduğu için size buradan yanlış bilgi verirsem benim de başım ağrır, o yüzden net bilgi iletiyorum." gibi bir yanıt almıştım. Ne kadar doğru bilemem tabii. Saye olayına gelecek olursak; bekle babam bekle. 😑
Sizin hız neden 88'e kilitlenmiş FTTC sistemlerde oluyor ama FTTB sistemde nasıl bir yük altında kalmış olabilir ki öyle olmuş?

Destek kaydı açtıktan sonra hat değerlerinizin fotoğrafını atın yükseltiyorlar.

10 keredir destek kaydı açıp hızımı yükseltmelerini söylüyorum fakat yükseltmemekte ısrarcılar. Hattıma bir ara 92 mbps hız tanımladılar, 2 gün sonra tekrar 75'e düşürdüler, bir daha yükseltmiyorlar :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı