Hat değerlerim nasıl?

alkolik44

Centipat
Katılım
18 Şubat 2021
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bundan 10 gün önce Telekom bölge müdürlüğüne gidip yalın 35 Mbps internet aldım. Telekom ekibinden gelip bağlayan yetkililer Max 24 Mbps alacağımı söylediler. Bugün müşteri hizmetlerinden arayan personel istersem 50 Mbps alabileceğimi söyledi bende kabul ettim. Ama hızım 21 Mbps sabit gözüküyor. Acaba bu değerler ile maksimum ne kadar hız alabilirim.

20210228_052317.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hat değerleriniz gayet iyi gözüküyor. Kablosuz bağlantıda kayıp yaşanır ethernet kablosunu takıp hız testi yapın aradaki farkı göreeksiniz. Eğer kablo ile bağlı iseniz durumu müşteri temsilcisine bildirin.
 
Senin alabileceğin en fazla hız 25.9 sana 35 bağlamaları saçma olmuş.
Evet açıklamayı tam okumamışım direk kayıp değerlere baktım. Haklısınız yine bir giydirme yapmışlar. @alkolik44 Tüketici haklarına başvurun direk müşteriyi yanlış yönlendirme ve anlaşmada sunulan hizmetin sağlanmaması sebebiyle ödemiş olduğunuz fazla tutarları talep edebilirsiniz.
 
Alt yapı sorgulamasında 39 mbps'ye kadar desteklediğini söyleyip 35 mbps bağlantı yaptılar. Az önce müşteri hizmetleri ile görüşüp hızımı bir alt pakete düşürdüm.
 

Geri
Yukarı