Tarık Tevzadze
Hectopat
- Katılım
- 25 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 39
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Sağ olun hocam iyi akşamlar dilerim.VDSL'de alabileceğiniz maksimum hızı alıyorsunuz. Hat değerleriniz gayet iyi hiç bir problem yok.
Sağolun hocam dikkate alıcağım.Hat değerleriniz gayet iyi. Değiştirmenize gerek yok. Forumlarda dikkatimi çekiyor xDSL hattını CAT6 ile değiştirme gibi saçma bir anlayış yerleşmiş durumda. CAT6 kablonun içerisinde 8 adet uç bulunuyor ve bunun sadece 2 adetini kullanıyorsunuz. Extra masraftan başka birşey değil. Kaliteli parazit korumalı 2 uçlu kablolar mevcut o kabloları kullanmak çok daha mantıklı ve maliyeti düşüren etkenler.
Hocam zahmet olmazsa bir de örnek link atabilir misiniz?Hat değerleriniz gayet iyi. Değiştirmenize gerek yok. Forumlarda dikkatimi çekiyor xDSL hattını CAT6 ile değiştirme gibi saçma bir anlayış yerleşmiş durumda. CAT6 kablonun içerisinde 8 adet uç bulunuyor ve bunun sadece 2 adetini kullanıyorsunuz. Extra masraftan başka birşey değil. Kaliteli parazit korumalı 2 uçlu kablolar mevcut o kabloları kullanmak çok daha mantıklı ve maliyeti düşüren etkenler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.