kimikkonen Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 108 Çözümler 2 23 Nisan 2025 #1 Şu anda 35 Mbps tarife kullanıyorum. Yükseltebilir miyim diye bakayım dedim ve değerler şu şekilde: Bu değerlere bakılacak olursa altyapım kaç Mbps destekler? Not:Bir yerden altyapımı sorguladığım zamanda da 41Mbps gösteriyor.
Şu anda 35 Mbps tarife kullanıyorum. Yükseltebilir miyim diye bakayım dedim ve değerler şu şekilde: Bu değerlere bakılacak olursa altyapım kaç Mbps destekler? Not:Bir yerden altyapımı sorguladığım zamanda da 41Mbps gösteriyor.
Çözüm A1peren 23 Nisan 2025 Motionless IN White dedi: TurkNet gibi sitelerden altyapınızı sorgulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Altyapı sorgulama sistemleri yanlış bilgi verebiliyor. Bende de Max. 50Mbps gösteriyor ama stabil bir şekilde 75Mbps kullanabiliyorum. kimikkonen dedi: Şu anda 35 Mbps tarife kullanıyorum. Yükseltebilir miyim diye bakayım dedim ve değerler şu şekilde: Eki Görüntüle 2476308 Bu değerlere bakılacak olursa altyapım kaç Mbps destekler? Not: Bir yerden altyapımı sorguladığım zamanda da 41Mbps gösteriyor. Genişletmek için tıkla... 50Mbps pakete geçebilirsin.
Motionless IN White dedi: TurkNet gibi sitelerden altyapınızı sorgulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Altyapı sorgulama sistemleri yanlış bilgi verebiliyor. Bende de Max. 50Mbps gösteriyor ama stabil bir şekilde 75Mbps kullanabiliyorum. kimikkonen dedi: Şu anda 35 Mbps tarife kullanıyorum. Yükseltebilir miyim diye bakayım dedim ve değerler şu şekilde: Eki Görüntüle 2476308 Bu değerlere bakılacak olursa altyapım kaç Mbps destekler? Not: Bir yerden altyapımı sorguladığım zamanda da 41Mbps gösteriyor. Genişletmek için tıkla... 50Mbps pakete geçebilirsin.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Nisan 2025 #2 TürkNet gibi sitelerden altyapınızı sorgulayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS kimikkonen Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 108 Çözümler 2 23 Nisan 2025 #3 Motionless IN White dedi: TurkNet gibi sitelerden altyapınızı sorgulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Belirttim orada zaten sorguladım. Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: TurkNet gibi sitelerden altyapınızı sorgulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Belirttim orada zaten sorguladım.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Nisan 2025 #4 O halde 41 Mbps'e kadar hız alırsınız. Hat değeri daha yükseği verse bile İnternet altyapısı eski olduğu için stabilite sorunları vs. olmasın diye kısıtlanması gerekebilir. Artı 0 Eksi
O halde 41 Mbps'e kadar hız alırsınız. Hat değeri daha yükseği verse bile İnternet altyapısı eski olduğu için stabilite sorunları vs. olmasın diye kısıtlanması gerekebilir.
KS KS kimikkonen Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 108 Çözümler 2 23 Nisan 2025 #5 Modem arayüzünde neden daha fazla gösteriyor? Artı 0 Eksi
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.111 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 23 Nisan 2025 #6 Gösterilen değerleri alırsınız fazlasında kopmalar yaşayabilirsiniz, 35 mbps durumunuza göre ideal. Artı 0 Eksi
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 23 Nisan 2025 #7 Motionless IN White dedi: TurkNet gibi sitelerden altyapınızı sorgulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Altyapı sorgulama sistemleri yanlış bilgi verebiliyor. Bende de Max. 50Mbps gösteriyor ama stabil bir şekilde 75Mbps kullanabiliyorum. kimikkonen dedi: Şu anda 35 Mbps tarife kullanıyorum. Yükseltebilir miyim diye bakayım dedim ve değerler şu şekilde: Eki Görüntüle 2476308 Bu değerlere bakılacak olursa altyapım kaç Mbps destekler? Not: Bir yerden altyapımı sorguladığım zamanda da 41Mbps gösteriyor. Genişletmek için tıkla... 50Mbps pakete geçebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Motionless IN White dedi: TurkNet gibi sitelerden altyapınızı sorgulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Altyapı sorgulama sistemleri yanlış bilgi verebiliyor. Bende de Max. 50Mbps gösteriyor ama stabil bir şekilde 75Mbps kullanabiliyorum. kimikkonen dedi: Şu anda 35 Mbps tarife kullanıyorum. Yükseltebilir miyim diye bakayım dedim ve değerler şu şekilde: Eki Görüntüle 2476308 Bu değerlere bakılacak olursa altyapım kaç Mbps destekler? Not: Bir yerden altyapımı sorguladığım zamanda da 41Mbps gösteriyor. Genişletmek için tıkla... 50Mbps pakete geçebilirsin.
KS KS kimikkonen Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 108 Çözümler 2 23 Nisan 2025 #8 A1peren dedi: Altyapı sorgulama sistemleri yanlış bilgi verebiliyor. Bende de Max. 50Mbps gösteriyor ama stabil bir şekilde 75Mbps kullanabiliyorum. 50Mbps pakete geçebilirsin. Eki Görüntüle 2476322 Eki Görüntüle 2476321 Genişletmek için tıkla... Kopma vb. sorunlar yaşıyor musunuz? Artı 0 Eksi
A1peren dedi: Altyapı sorgulama sistemleri yanlış bilgi verebiliyor. Bende de Max. 50Mbps gösteriyor ama stabil bir şekilde 75Mbps kullanabiliyorum. 50Mbps pakete geçebilirsin. Eki Görüntüle 2476322 Eki Görüntüle 2476321 Genişletmek için tıkla... Kopma vb. sorunlar yaşıyor musunuz?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 23 Nisan 2025 #9 kimikkonen dedi: Kopma vb. sorunlar yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. SNR Margin 8 üstü olduğu zaman stabil oluyor bağlantı zaten. Artı 0 Eksi
kimikkonen dedi: Kopma vb. sorunlar yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. SNR Margin 8 üstü olduğu zaman stabil oluyor bağlantı zaten.