- Katılım
- 2 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 1.590
- Çözümler
- 14
Sesli onay alıyorlar, babandan kimlik bilgileri isteyecekler. Babanı ara sonra beklemeye al ve operatörü ara. Konferans yap. Baban o şekilde cevaplar.
Süreci başlatman için hat sahibi olman lazım bak.
Sana soracaklara sorulara falan belki doğru cevap verebilirsin ama olurda e-Devlet onayı, kimlik NFC okutma onayı falan devreye girerse ( ki girer mi hiç bilmiyorum) o zaman sıkıntı yaşayabilirsin bak.
Süreci başlatırsanız kargo adresi soruyor. O şekilde oluyor mu bilmiyorum. En temizi; şubeye gidin, o dediğiniz olay oluyor mu sorun. Oluyorsa eğer telefondan 2 dakika süreci başlatın. Hazır şubede olacaksınız zaten yapın telefondan başvurunuzu, kalan işleme şubeden devam edin.![]()
Hocam kusura bakmayın, hasta işlerim nedeniyle online olamadım bir süre.Mantikli soyluyorsunuz hocam teşekkürler peki kargoyu kac gunde icinde gonderirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.