Hat sahibi olmadan numara taşınır mı?

Banka konferans kabul etmiyor bak.
Hatta bazı bankalar hoparlöre almayı bile kabul etmiyor konuşurken. Alınca hemen kapattırıyorlar, hoparlöre alındı bilgisi gidiyor onlara.
Turkcell'de böyle bir durum var mı bilmiyorum, varsa eğer sorun teşkil eder, bilgin olsun.

Süreci başlatman için hat sahibi olman lazım bak.
Sana soracaklara sorulara falan belki doğru cevap verebilirsin ama olurda e-Devlet onayı, kimlik NFC okutma onayı falan devreye girerse ( ki girer mi hiç bilmiyorum) o zaman sıkıntı yaşayabilirsin bak.

Yok babamla beraberken operatordan surecin baslatip daha sonra bayiye gidip o an hem tanimlama yapip hem de hattimi alabilirmyim (gnc paketi)

Süreci başlatırsanız kargo adresi soruyor. O şekilde oluyor mu bilmiyorum. En temizi; şubeye gidin, o dediğiniz olay oluyor mu sorun. Oluyorsa eğer telefondan 2 dakika süreci başlatın. Hazır şubede olacaksınız zaten yapın telefondan başvurunuzu, kalan işleme şubeden devam edin. :)

Süreci başlatırsanız kargo adresi soruyor. O şekilde oluyor mu bilmiyorum. En temizi; şubeye gidin, o dediğiniz olay oluyor mu sorun. Oluyorsa eğer telefondan 2 dakika süreci başlatın. Hazır şubede olacaksınız zaten yapın telefondan başvurunuzu, kalan işleme şubeden devam edin. :)

Mantikli soyluyorsunuz hocam teşekkürler peki kargoyu kac gunde icinde gonderirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı