Hata ve kasmalar virüs kaynaklı olabilir mi?

Daha fazla  
Meslek
Yok
Az önce birden ekran bir siyah bir normal oldu. Daha sonra görev yöneticisinde ekran kartını bulamadım. Her şey kastı. Google Chrome, Opera hatalar verdi. Bilgisayarıma virüs girmiş olabilir mi? Şu anda da ekran kartı sürücüsü silinmiş sanırım. Şu an PC'yi kapatıp açtım.

Yanlış Driver güncellemesi bile sebep olabiliyor. Sorun devam ederse yedeğinizi alın sıfırlayın derim. Tam bir işkence oluyor sonradan. Sistem geri yüklemeyi de deneyebilirsiniz.

RAM sınırına ulaşınca böyle şeyler olabiliyor. RAM sınırına ulaştığım için ekran kartı sürücümün silindiği de olmuştu. Yine de siz sisteminizi Malwarebytes Free ve Kaspersky Virus Removal Tool ile tarayın.

Sisteminizin özellikleri nedir?
Bu olduğunda ne yapıyordunuz?

@Kerem00 dediği gibi RAM kullanımı %100 olduğu zaman oluyor. Yanlış driver olabilir. Kaspersky Virus Removal Tool, Norton Power Eraser ve Malwarebytes ile tam tarama yapın.

Yanlış sürücü olmasa bile ekran kartı sürücüsü RAM %100 olunca silinebiliyor/çökebiliyor. Yaşadığım için söylüyorum. Yaşamasam böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmezdim.
Aynısı tekrar oluyor şuan. Gene Chrome hata v
hhh.png
eriyor zor yazıyorum bunu şuan. Yardım. Geforce Now'dan kurdum sürücüyü doğru. Craftrise launcher indirdim en son. Malwarebytes ve KasperSky ile taratıyorum yardım edin.
HDD mi SSD mi kullanıyorsunuz. Bu yaşadığınız sorunlar sabit diskinizden kaynaklı olabilir.

Crystal disk info programını indirin bakalım sorun sabit diskinizde mi?

Link: CrystalDiskInfo
SSD kullanıyorum pc çok yeni.
GTX 1650 Super
SSD 240 GB
İŞLEMCİ Ryzen 5 1600
ANAKART Asus Prime A320 - R
RAM 8 GB
Yanlış sürücü olmasa bile ekran kartı sürücüsü RAM %100 olunca silinebiliyor/çökebiliyor. Yaşadığım için söylüyorum. Yaşamasam böyle bir şeyin mümkün olduğunu düşünmezdim.
Sanmıyorum yaptığım fazla bir şey yok Minecraft oynuyordum.
RAM sınırına ulaşınca böyle şeyler olabiliyor. RAM sınırına ulaştığım için ekran kartı sürücümün silindiği de olmuştu. Yine de siz sisteminizi Malwarebytes Free ve Kaspersky Virus Removal Tool ile tarayın.

Sisteminizin özellikleri nedir?
Bu olduğunda ne yapıyordunuz?
Minecraft :D
@Kerem00 Tamamdır doğru söylemişsin RAM'in %100 olmasıyla alakalıymış. Aklıma gelmiyordu da Minecrafta fazla RAM verdiğimi hatırladım. Ve 2 tane Minecraft açmıştım. O yüzdenmiş :D. Artık 8 GB de yetmiyor be.
@Kerem00 Tamamdır doğru söylemişsin RAM'in %100 olmasıyla alakalıymış. Aklıma gelmiyordu da Minecrafta fazla RAM verdiğimi hatırladım. Ve 2 tane Minecraft açmıştım. O yüzdenmiş :D. Artık 8 GB de yetmiyor be.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı