Moderatör olmak için bu konuyu açman bile bir hata bence.
Genelde bu görevi çok fazla isteyenler bu göreve seçilmiyor çünkü amaçları farklı olabiliyor.
Hocam benim amacım yardım etmek. Ama ne bileyim dönerin yanına ayran güzel olur.
Moderatör olmak için bu konuyu açman bile bir hata bence.
Genelde bu görevi çok fazla isteyenler bu göreve seçilmiyor çünkü amaçları farklı olabiliyor.
Tüm şartları karşılasan bile kabul edilmeyebilir. Ayrıca başvurunu yaptıktan sonra aylarca bekleyebilirsin de.
Bu tür konuları aça aça bi hal olmuştum geçen ay falan. Arkadaşa açmamasını öneririm. Yöneticilerin gözünden düştüğümü hissediyorumModeratör olmak için bu konuyu açman bile bir hata bence.
Moderatör olabilir miyim?
Ben sosyalde 3. ayımı doldurduğumda moderatör başvurusu yapmayı düşünüyorum. O zamana kadar büyük ihtimalle 1000 mesaj olurum. Uymayan tek bir kriter var o da çoklu hesap. Sizce bir istisna olur mu? @UBerk @lifo @Recep Baltaş.www.technopat.net
Bu kadar fazla konu açtınıza göre muhtemelen alınmazsınız.
Bence moderatörün birinci görevi forumdaki düzeni sağlamaktır. İnsanlara yardım etmek ikinci plana atılmalı moderatörken. Ha zamanın varsa forumda normal bir üye gibi takılabilirsin ama forumda moderatörlere binen yük forum büyüdükçe artıyor bunu unutma. Yani bazen zaman bulamayabilirsin.Hocam benim amacım yardım etmek. Ama ne bileyim dönerin yanına ayran güzel olur.
Bu tür konuları aça aça bi hal olmuştum geçen ay falan. Arkadaşa açmamasını öneririm. Yöneticilerin gözünden düştüğümü hissediyorum![]()
Moderatör alımları sadece gerektiğinde oluyor diye biliyorum . Yani bazen İŞKUR'da beklemek daha iyimser olabilir.Yok artık. İŞKUR'da bekleyenler gibi kuyruk bekleyelim bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.