Hatasız, Hızlı, Güvenilir DNS Önerisi

M

Mehmet Unsal

Ziyaretçi
Google, comodo, open, yandex DNS adreslerini kullandım şuana kadar ama arada kasmalar, Facebook'ta kasma bazı sitelerde ''dns_probe_finished'' gibi hatalar aldım. Adam akıllı bir DNS bulamadım :). Siz ney kullanıyorsunuz? Hiç bendeki gibi sorunlar oldu mu? Başlıkta belirttiğim gibi bir DNS'ye ihtiyacım var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam temizlemez miyim? Kaç defa CCleaner ile temizledim sorun gider dedim ama tık yok. CMD komutları ile de temizleme yaptım maalesef hatalar ara sıra oluyor ''dns_probe_finished'' gelmese de kasmalar oluyor.
 
Kardeş bende google dns kullanıyorum hata almıyorum yakın zamanda MSVCR110.dll adlı bir dll dosyasını c/windows/SysWow64/ dizinine kaydettiysen dll'yi silmekte fayda olabilir eğer hiç böyle birşey yapmadım diyorsan browser değiştir oda olmadıysa How to Fix 'DNS Probe Finished No Internet' Error burdaki çözümleri dene sonucu bizimle paylaşırsan memnun oluruz :)
 
Güncellemekte fayda var ayrıca ordakileri translate yardımıyla bak istersen anladığım kadarıyla tüm çözümler orada toplanmış ama bir güncelle bakalım
 
Android SDK kurulu ise dns_probe_finished hatasını bolca alıyorsun. Hakka bezen hiçbir şekilde internete erişmek mümkün olmuyor.
 

Dosya Ekleri

  • DNS-Probe-Finished-No-Internet-1.jpg
    DNS-Probe-Finished-No-Internet-1.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 240
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı