Hatchback vs Crossover/SUV

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım bugüne kadar çok lüks kamyonetlere bindiniz hocam.

Yok valla. Araç güzel ama ben ya sedan araçlara çok alıştım ya da o araç rahatsız. Ondan sonra bindiğim araç da 94 model Mercedes S320'ydi, dedim oh be rahatlık budur. Sanıyorum bana göre değil.

Yok valla. Araç güzel ama ben ya sedan araçlara çok alıştım ya da o araç rahatsız. Ondan sonra bindiğim araç da 94 model Mercedes S320'ydi, dedim oh be rahatlık budur. Sanıyorum bana göre değil.

S320'yi diğerleriyle neden kıyasladınız ki? O bir yıldız.

Peugeot 2008 öneririm. Gerek modern kokpitiyle ve yenilenmiş iyi şanzımanıyla ne 3008 kadar büyük, ne de standart bir hatchback kadar küçük. Aynı zamanda oldukça şık, Mercedes, Volkswagen, BMW, Toyota, Peugeot kullanmış birisi olarak, yeni nesil Peugeot çift kavramalı sistemi sadece BMW'nin ZFsinden geride 2008 üzmez. Yakışıklı.

Mercedes S serisinin hangi modeli olursa olsun şimdiki araçlarla kıyaslamak zaten mümkün değil. O çok başka bir segmentte.

Ama kişiden kişiye göre de değişebilir bu durum. Ben açıkçası memnun kalmıştım 3008 den.

S320'yi diğerleriyle neden kıyasladınız ki? O bir yıldız.

İnsan binince şaşırıyor. Ben Grand'e Punto'dan BMW 525XDrive'a bindim dedim ne gidiyor diyorum araba eco mod'daymış o yüzden hayat sözümüz şudur ki: Garibanın yüzü güler mi ki?

Hayır 9g-tronic ZF8 ve PDK var özellikle sportif sürüşte PDK oranlarıyla tepkisiyle hala daha en iyisidir gözümde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…