Hatchback vs Crossover/SUV

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aracı merak edersen golf-polo arasında bir yerde küçük bir suv oluyor abi. Skoda Qamiq'in dengidir ancak VW olduğundan iç malzeme kalitesi biraz daha yüksektir. Güzel araç ancak fiyatı yüksek.

Hocam uzun yolda falan gerçekten keyifsiz. Ben de sevmem CVT ancak şehir içinde araç kullanmak da keyifsiz. O yüzden konfor öncelikli ise CVT tercih edilebilir.

Kesinlikle bu üçü arasından en iyi motor şanzıman ikilisi 3008 benim zannımca.

Peugeot 3008'e binme şansım oldu yolcu olarak, buradaki arkadaşlar çok beğenmişler ama bana rahatsız ve kamyonetten hallice geldi. Konfor olarak pek beğenemedim o aracı.
Şoför koltuğunun konforu hakkında bilgim yok maalesef, ama bence gayet konforlu bir araç. 9 saatlik Samsun yolculuğunda aşırı rahattım.

Toyota CH-R'ın diamond paketine (en dolu paketi) binme fırsatım olmuştu araç FWD (önden çekiş) ve hibrit motorluydu. Hızlanma performansını hiç beğenmemiştim. Çok ağır bir araç gibi hissettiriyor. Ve CVT şanzıman olduğu için vites geçişlerini hissedemiyorsunuz (Çünkü sonsuz tane vites var). İç tasarımına gelince kesinlikle dışarıdan bakıldığı gibi değil. İçeride birbirinizi görmeniz bile zor. Nedense içi çok karanlık hissettiriyor ve boğucu bir ortam oluşturuyor. O yüzden çok güzel bir araba oldğunu söyleyemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şoför koltuğunun konforu hakkında bilgim yok maalesef, ama bence gayet konforlu bir araç. 9 saatlik Samsun yolculuğunda aşırı rahattım.
Bende 3008'leri çok seviyorum ama Recep Abi'nin kişiliğine en fazla yakışacak olanlar bence T-Roc ve Tucson olabilir. Tucson'da 4x4 ve 172 HP Turbo v.b özellikler olduğu için o da cazip olabilir :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı