Hatchback vs Crossover/SUV

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep hocam, beni az buçuk tanırsın.
Önce bütçen ne kadar? Onu belirleyelim.
Öncelikle söylediğin bütün arabaları kullandım. Sakın ama sakın 3008 almak gibi bir hata yapma. 2-3 defa kullanma fırsatım oldu, keşke onun yerine bisiklet kullansaydım. Yol tutuşu rezalet, viraja girerken şimdi gittik, şimdi yatacağız diye düşünmeden edemedim. Hem Fransız arabalarına bulaşma derim. Ben sana kendim de kullandığım bazı arabaları önereceğim. Şimdi tek isteğim, maksimum bütçen.

Peugeot 3008 çok hoş bir model hocam kullanan bir çok tanıdığım öneriyor. Şimdiden hayırlı olsun bu arada.

Bu aracı çok sık görmeye başladım ve tasarımı da güzelmiş. Listeye ekliyorum.
Aracı merak edersen Golf-Polo arasında bir yerde küçük bir SUV oluyor abi. Skoda Qamiq'in dengidir ancak VW olduğundan iç malzeme kalitesi biraz daha yüksektir. Güzel araç ancak fiyatı yüksek.

Hocam CVT gerçekten keyifsiz konfor için kullanilacaksa iyi olabilir fakat ben sevemedim bir türlü.

Hocam uzun yolda falan gerçekten keyifsiz. Ben de sevmem CVT Ancak şehir içinde araç kullanmak da keyifsiz. O yüzden konfor öncelikli ise CVT tercih edilebilir.

Tasarımına bir türlü ısınamadım. Grand Cherokee hastasıydım küçükken.

Banada biraz garip gelse de hoşuma gitmedi değil abi. Grand Cherooke demişken offroad arabası olarak da tanıdığımızda var maşallah diyorum o kadar. Diğer ki önerim hoşuna gider diye düşünüyorum abi Hyundai Tucson 1.6T-GDİ hem yarı otomatik hem de yeni model bir benzinli abi sitede sahibinden linki atmak doğru olmaz diye atmak istemedim, bence düşünebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu C-HR modeline bir türlü alışamadım. Beni araba tutuyor ve arka camlar çok küçük. Sanki arabaya gömülmüşüm gibi hissettirdiği için ne kadar araba güzel gözükse de tercih etmem. 3008 çok ferah bir araba açıkçası. Dışarıda "Ben buradayım!" diyor araç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı