Sıkıntı yok Recep Abi'yi ikna edecek videoyu buldum beyler sizde izleyin sizde aşık olun bu güzelliğe.
Bkz:
Bir başka favroi aracım ama yayla yolunun taşı, akar gözümün yaşı...
Sıkıntı yok Recep Abi'yi ikna edecek videoyu buldum beyler sizde izleyin sizde aşık olun bu güzelliğe.
Bkz:
Annemin, babamın ve benim arabam, aldığımızdan beri toplam 400k civarı değer kazanmış. Galericilik çok mantıklı iş.Değer kaybetseler keşke. 2011'de felan 2009 Getz sattık daha 9.000 binde üstüne 2 milyar vererek albea aldık albea!! Şimdi Grande Punto ( Nadir Kırmızı İç döşemeli )Allaha şükür ama getz olmuş 100k. Hep zengin olanlar eskiden lüks araba alanlar oldu.
Bir başka favroi aracım ama yayla yolunun taşı, akar gözümün yaşı...
| Araç Tipi | SUV / Arazi aracı / I Segment |
| Kasa Tipi / Kapı Sayısı | SUV / 5 Kapı |
| Motor Tipi | Dizel / 4 silindir |
| Üretim Yılı (İlk / Son) | 2015 / 2018 |
| Yakıt Tüketimi (Şehir içi / Şehir dışı) | 4,6 lt / 4,2 lt |
| Motor Gücü | 120 hp |
| Şanzıman | Manuel 6 Vites / Önden Çekiş |
| Hızlanma 0-100 km/saat | 11,2 sn |
| Azami Sürat | 182 km/saat |
| Toplam yıllık MTV (2017 model ve 1597 cc) | 629,00 TL x 2 |
Yarı otomatik seçmemiştim. Hmm. Seçmem lazımmış. Teşekkürler.303K ama pazarlık ile rahat 300 olur. Eğer 315 civarına çıkabilirseniz, daha düşük km bulunur.
Hocam, sen Honda'da 150 kmh hızı gör, birbirini duyamazsın. Komşumuz hatchback civic aldı, hem 200 üstünü görmedi, hem de 80 kmh hızlarda bile aşırı rüzgar ve ses alıyordu.Bir başka favroi aracım ama yayla yolunun taşı, akar gözümün yaşı...
Abi o araba bozuk olabilirHocam, sen Honda'da 150 kmh hızı gör, birbirini duyamazsın. Komşumuz hatchback civic aldı, hem 200 üstünü görmedi, hem de 80 kmh hızlarda bile aşırı rüzgar ve ses alıyordu.
Almam zaten hocamHocam, sen Honda'da 150 kmh hızı gör, birbirini duyamazsın. Komşumuz hatchback civic aldı, hem 200 üstünü görmedi, hem de 80 kmh hızlarda bile aşırı rüzgar ve ses alıyordu.
0 araba, jelatinlerini beraber söktük.Abi o araba bozuk olabilir) Tanıdığımız en full paket altı sedan honda civic aldı 100'le gidiyoruz bozuk asfaltta ben hiçbir ses duymadım?
Kalbim kırıldı Recep Abi darbe vurdun banaAlmam zaten hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.