Hatırladıkça yerin dibine girdiğimiz anılar

nana49

Centipat
Katılım
23 Ağustos 2021
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bugün başlıktaki anılarıma bir yenisi eklendi. Sizinle paylaşmak istedim. Sizin de böyle anılarınız varsa okumak isterim😊 kardeşim bugün birinci sınıfa başladı. Onu okula götürüp bahçede bekledim alışsın diye. Ayakta durmaktan yorulmuştum, kardeşim de gayet iyi uyum sağlamıştı. Zil çalınca eve döneceğimi haber vermek için sınıfına gittim. Birden tüm çocuklar dışarı fırladı. Öğretmenleri dışarı çıkardı. Çok hızlı yürüdüklerinden bir türlü yetişemedim. Öğretmenleri, hadi çocuklaar falan deyip okulu turlarken ben de peşlerinden velilerin bakışları arasında birlerin kafilesinde katıldım. Velilerin kimi kıs kıs güldü, kimi ters ters baktı. Bizim ufaklıkta sürekli koşup bir oraya bir buraya gidiyordu. Çocuğa tüm okulu turlayıp oturduklarında anca ulaşabildim. Aynı zamanda okulda yorulunca oturayım derken arka üstü düştüm ve bir çocuğu arkadaşım zannedip deli gibi bağırdım. Bir daha o okula adımımı atmak istemiyorum ama bir hafta boyunca kardeşimi ben götürmek zorundayım☹
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İğne atsan yere düşmeyecek kalabalığa sahip otobüste merdivenlerden aşağı kayıp merdiven boşluğuna uzanmıştım. Kimse gülmüyordu yardım falan da ettiler ama çok utanırım aklıma geldikçe.
 
Bir sürü anım var da öyle uzun bir şey de anlatmak istemiyorum. Neyse en kısalarından birini anlatayım: Erkek kuzenim evleneli birkaç ay olmuştu ve biz de birkaç akraba beraber misafirliğe gitmiştik. O gün ne kadar yemek yediysem artık 2 kez büyük tuvaletim gelmişti. Kuzenimin evinde büyük tuvaletimi yapmak için tuvalete gittim ama bir sorun vardı, yaşıtım olan kuzenlerime fazla güvendim. Tuvaletimi yaparken benim yaşıtım olan manyak kuzen kapıyı açmıştı ve evlenen kuzenimin eşiyle göz göze gelmiştik. Malafat, b*k, her şey ortadaydı. İnşallah o anı unutmuştur.
 
Eve annemin arkadaşı ve yaşıtım kızı gelmişti, ben de uyuyordum misafir geldiğinden haberim yoktu. Üstüm çıplaktı ve adeta bir goril edasıyla odadan çıktım kızda tuvaletten dönüyormuş karşılaştık kızın eli ayağına dolandı ben de naber nasılsın derken odaya geri girdim bir dahada çıkmadım.
 
Elim kesilmişti, elimin fotoğrafını çekecekken buluştuğum kızın bacaklarına doğru flash patladı. Fotoğrafı göstermek zorunda kaldım yanlış anlamasın diye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Neyse anıya gelecek olur isek, okulumda yangın tüpünü sıkmıştım yanlışlıkla bir şekilde. Her yer duman altı olmuştu.. Çok utanmıştım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı