Yalnızlığın dibine vuranlar

7.6 milyar insan içinde yıllardır yalnızım, kendi mutluluğum için yaşıyorum, çünkü bugüne kadar kimseyi mutlu edemedim; herkes senden bir parça koparma peşinde, herkes kendi menfaatinde, günümüz koşullarında herkes kendini sağlama almayı istiyor, ne aşk ne sevgi ne güzel bir an, bunlara kimse önem vermiyor...

Siz ne düşünüyorsunuz ve sizde durumlar nasıl?

Pandemiden beri daha da kötü olmaya başladı. Önceki mahallemde her gün görüştüğüm 4-5 arkadaşım vardı. Taşındığımız için kimseyi tanımıyorum, pandemi olduğu içinde kimseyle tanışamıyorum.

7.6 milyar insan içinde yıllardır yalnızım, kendi mutluluğum için yaşıyorum, çünkü bugüne kadar kimseyi mutlu edemedim; herkes senden bir parça koparma peşinde, herkes kendi menfaatinde, günümüz koşullarında herkes kendini sağlama almayı istiyor, ne aşk ne sevgi ne güzel bir an, bunlara kimse önem vermiyor...

Siz ne düşünüyorsunuz ve sizde durumlar nasıl?

Yalnız olmanın şu anlık bir zararı yok ama yararı da yok. Sorun burada zaten. Uzun süre yalnızlık beyin yapısından dolayı olumsuz sonuçlar doğurur. Kendinden bir parça verip sosyal ilişkide yatırım yapacaksan ortada yalnızlık söz konusu değildir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

beyler 3 tane sevdiğim müzik bırakıyorum buraya dinleyin seversiniz belki

Yalnızlığın dibindeyim. 2'den fazla whatsapp grubum yok. 2 günde bir giriyorum. İnstagram kullanmıyorum. Kullansam takipçi sayım 50'yi geçmez. Discord'da çok fazla odalarda sohbet etmiyorum. Kanalları bile muteladım. Dışarıya 2 günde bir çıkarım. Arkadaş sayım 5'i geçmez. Böyle olmamım nedeni insanlarla anlaşamıyorum ve kafa dengi insan yok çevremde. Alıştım artık yalnızlığa.

Hayatta kalmak için kendime bakıyorum. Yapacak bir şey yok.

geçen birine GTX 750 Ti 1430 TL'ye kitlemişim üff

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı