Aman hocam laptoplara bir şey olmamıştır umarım.
Yok zaten böyle yere filan yığılıp kalmadım birazcık öne doğru esnedik sadece
Aman hocam laptoplara bir şey olmamıştır umarım.

Nasıl biliyorlardı? Gidip söyledin mi? Ayrıca insanlık hali.Yüzüyorduk yazlıkta. Ev ile yüzdüğümüz yerin arası 10 dakika yürüme. Fena sıkıştım büyüğünden. Bağırsaktan geçmiş dayanmış sona. Neyse, "eve yetişebilir miyim", "yetişemem belki", ya da "yetişirim" falan diye sürekli bir çalıya, bir eve doğru yürüyordum. Yoldayken altıma yaptım. Şortun arasından sahilin merdivenlerine falan "şlak" yaptı birkaç parça. Kuzenler 2 gün "ya biri buraya bir şey yapmış" falan diye dalga geçtiler. Biliyorlardı. Hatırladıkça kahroluyorum.
Edit: Bu başlık yüzünden tekrar hatırladım. Yine kahroldum.
O sıra onlar da oradaydı.Nasıl biliyorlardı? Gidip söyledin mi? Ayrıca insanlık hali.
Ama insanlık hali yani olabilir. Alay etmeleri yanlış bir şey bence. Hani bir gülersin falan en fazla ama alay yanlış.@
O sıra onlar da oradaydı.
Yapacak bir şey yok. Geçmişte kalmış utanç verici bir anı.Ama insanlık hali yani olabilir. Alay etmeleri yanlış bir şey bence. Hani bir gülersin falan en fazla ama alay yanlış.
Bir sürü anım var da öyle uzun bir şey de anlatmak istemiyorum. Neyse en kısalarından birini anlatayım: Erkek kuzenim evleneli birkaç ay olmuştu ve biz de birkaç akraba beraber misafirliğe gitmiştik. O gün ne kadar yemek yediysem artık 2 kez büyük tuvaletim gelmişti. Kuzenimin evinde büyük tuvaletimi yapmak için tuvalete gittim ama bir sorun vardı, yaşıtım olan kuzenlerime fazla güvendim. Tuvaletimi yaparken benim yaşıtım olan manyak kuzen kapıyı açmıştı ve evlenen kuzenimin eşiyle göz göze gelmiştik. Malafat, b*k, her şey ortadaydı. İnşallah o anı unutmuştur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.