Hava akışı iyi fan önerisi

Herkese teşekkür ediyorum ama beni şaşırtan istediğim yüksek CFM' de yazan kimse olmamış başta 1-2 arkadaş yazmış onlarda sanırsam piyasada yok. Akasa Viper' in üzerine çıkan göremedim şimdilik. Amacım sadece öğrenmek arkadaşlar satın alacağım da demedim. Bütçe isteyenler de olmuş..

Herkese teşekkür ediyorum ama beni şaşırtan istediğim yüksek CFM' de yazan kimse olmamış başta 1-2 arkadaş yazmış onlarda sanırsam piyasada yok. Akasa Viper' in üzerine çıkan göremedim şimdilik. Amacım sadece öğrenmek arkadaşlar satın alacağım da demedim. Bütçe isteyenler de olmuş..
Yüksek CFM istiyorsanız Noctua NF-F12. Ama pahalı.

Hocam 55CFM diyor. Benim şu anda kullandığım fanlar Zalman kasa üzerinde gelen 60 CFM fanlar. Sanırsam Akasa Viper'dan ötesi yok Türkiye'de.

Noctua NF F12 3000 RPM fanlar 180 CFM değerine sahip. Benim hava soğutmada arkalı önlü var. Spesification kısmında airflow (CFM) 186, 7 ve static hava basıncıda (Air pressure) 7, 63 gibi muazzam değerlerde. Siz nereden baktınız ama değerler bunlar ve ben bu fandan kullanıyorum. NF-F12 industrialPPC-3000 PWM

Noctua NF F12 3000 RPM fanlar 180 CFM değerine sahip. Benim hava soğutmada arkalı önlü var. Spesification kısmında airflow (CFM) 186, 7 ve static hava basıncıda (Air pressure) 7, 63 gibi muazzam değerlerde. Siz nereden baktınız ama değerler bunlar ve ben bu fandan kullanıyorum. NF-F12 industrialPPC-3000 PWM
Evet hocam şimdi gördüm. Gerçekten çok saçma satıcılar var birinde 55 yazıyordu birinde 95, saçma sapan değerler verip ürün satıyorlar. Haliyle insanın aklı çeliniyor. Teşekkürler bilgi için sanırsam en üst limit piyasadaki ürün bu. Hayırlı bayramlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı